Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tolkkua digitaaliseen ekoyhteisöön - Pilgrim kertoo, mitkä pääviestit vetävät verkossa

Pilgrim Oy

Tolkkua digitaaliseen ekoyhteisöön - Pilgrim kertoo, mitkä pääviestit vetävät verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2013 klo 15:07
Julkaisija: Pilgrim Oy

Verkkopalveluiden sisällön merkitys kasvaa nopeammin kuin koskaan.  Viestinnällä luodaan kiinnostavaa sisältöä niin kohderyhmille kuin hakukoneillekin.

  • Sisällöntuottajalla on oltava ratkaisut verkkoseurannalle ja ratkaisut verkkonäkyvyyden optimointiin.
  • Verkkolöydettävyyden lainalaisuudet on integroitava kaikkeen viestintään, jotta se tuottaa yritykselle tulosta.
  • Cuutio on täysin uusi työkalu, joka seuraa tarkasti sisältösivujen ja blogiartikkeleiden vaikutusta ja tehoa Googlessa.  
  • Viestintätoimisto Pilgrim Oy, Edelman Affiliate ja Cuutio ovat aloittaneet yhteistyön joka tuo optimoidun verkkosisällön osaksi viestinnän suunnittelua.

Kun sisältöä luodaan, tulee ensin päättää aihealueeseen liittyvät hakutermit, joilla sisältö löytyy Googlesta. Tämän jälkeen tutkitaan yrityksen verkkonäkyvyys ja kilpailutilanne Googlessa.  Hakutermit ja yhtiön pääviesti eivät aina ole yhteneväisiä, joten nämä yhtymäkohdat pitää löytää. Me autamme yhtymäkohtien löytämisessä, kertoo Pilgrim Oy:n toimitusjohtaja Olli Ollila.

Yrityksen uutisosio on tärkein laskeutumissivu

Cuutio kertoo omat ja kilpailijoiden hakutermikohtaiset sijoitukset ja laskeutumissivut, kuten uutissivut ja blogit. Hakutuloksissa edellä olevia laskeutumissivuja tutkimalla luodaan muista erottuvaa sisältöä, jolla sidosryhmät vakuutetaan.

– Kun näkyvyys- ja kilpailutilanne on selvitetty, käynnistyy sisällöntuotanto. Cuutio seuraa näkyvyyttä ja kilpailutilannetta ja ilmoittaa kun niissä tapahtuu muutoksia. Hakutuloksia seuraamalla reagoidaan nopeasti ja ohjataan sisällöntuotantoa nostetta tarvitseville alueille, kertoo Cuution toimitusjohtaja Jarno Wuorisalo.

Tieto on valtaa

Uutta sisältöä määriteltäessä selvitetään verkkonäkyvyyden nykytila, kilpailutilanne ja millaiseen sisältöön asiakas törmää ennen kun päätyy yrityksen omalle laskeutumissivulle. Cuutio seuraa automaattisesti sisällön hakutulosten kehittymistä ja ilmoittaa niin negatiivisista kuin positiivisistakin muutoksista.

Cuutio mittaa hakutermien tuottaman liikenteen tehoa, jolloin saadaan kokonaiskuva sisällöntuotannon kävijäpolusta aina ensimmäisestä Google-hausta laskeutumissivulle asti.

Tieto on valtaa ja se toimii suunnittelun apuna. Cuutio kasvattaa tolkkua ja tulosta digitaalisessa ekoyhteisössä myös sinun yrityksellesi!

Ota yhteyttä, niin  nostetaan yhtiösi digitaalisen ekoyhteisön kärkeen.

Ystävällisin terveisin,

Olli Ollila
toimitusjohtaja
Pilgrim Oy, Edelman Affiliate Finland
P. 040 589 7754
olli.ollila@pilgrim.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs