Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » TIEDOTE: TDC paketoi pohjoismaiset videoneuvottelut yhdeksi ratkaisuksi

TDC

TIEDOTE: TDC paketoi pohjoismaiset videoneuvottelut yhdeksi ratkaisuksi

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2011 klo 08:59
Julkaisija: TDC


- TDC Nordic Video on markkinoiden ensimmäinen yhden kumppanin kautta hankittava videoneuvottelupalvelu

TDC tuo markkinoille ensimmäisen kaikki Pohjoismaat kattavan videoneuvottelujen palvelupaketin. TDC Nordic Video -ratkaisun avulla Pohjoismaissa toimivat yritykset saavat videoneuvotteluratkaisut kaikkiin maihin yhdellä sopimuksella yhdeltä kumppanilta, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa videoneuvottelujen käyttöönottoa sekä alentaa kustannuksia.


”Useita maita kattavien videoneuvotteluratkaisujen toteuttaminen vaatii perinteisesti useita eri palveluntarjoajia ja operaattoreita, mikä johtaa sekä toteutusten venymiseen että kustannusten nousemiseen. Oman verkon, yhden yhteystahon ja yhden sopimuksen ansiosta pystymme nyt tarjoamaan pohjoismaisille asiakkaille entistä luotettavampia, helpompia ja joustavampia videoneuvotteluja”, toteaa TDC Oy:n Market & Products –yksikön vetäjä, varatoimitusjohtaja Petteri Nissinen.


Ratkaisussa hyödynnetään TDC:n omaa kaikki Pohjoismaat kattavaa IP VPN -verkkoa, minkä ansiosta verkon  toimintaa, korkeaa käytettävyyttä sekä vakautta pystytään valvomaan paremmin ja nopeammin. Yhteiset palveluorganisaatiot sekä telealalla ainutlaatuinen yhteispohjoismainen palvelutasosopimus tuovat myös asiakkaalle monia lisäetuja. Joustava toimintamalli mahdollistaa myös videoneuvotteluratkaisun kasvamisen asiakkaan mukana Pohjoismaasta toiseen ja Pohjoismaiden ulkopuolelle.


”TDC toimii kaikissa Pohjoismaissa ja tunnemme pohjoismaisten asiakkaidemme tarpeet. Olemme myös itse videoneuvottelujen tehokäyttäjiä ja meillä on vahva oma kokemus siitä, miten videoneuvottelut auttavat tehostamaan toimintaa ja rakentamaan yrityskulttuuria. On siis erittäin luontevaa, että juuri me ryhdymme tarjoamaan tällaista palvelupakettia ensimmäisenä”, sanoo TDC Nordic –yksikön vetäjä Jens Munch-Hansen.


TDC Nordic Video –videoneuvottelut voi ostaa palveluna kuukausimaksuperusteisesti, minkä ansiosta alkuinvestointi on huomattavasti edullisempi. Esimerkiksi videoneuvotteluhuoneiden rakennuskustannukset voidaan nyt siirtää käyttökustannuksiin. Kuukausimaksun päälle on mahdollista ostaa myös lisäpalveluita, joista veloitetaan käytön mukaan.


Lisätietoja:
TDC Oy Petteri Nissinen, varatoimitusjohtaja p. 050 994 2323
TDC Nordic Jens Munch-Hansen, President p.  45 21 12 40 00
 

TDC. Yritysten operaattori, jolle palvelu on ykkösasia. Me TDC:llä keskitymme yritysasiakkaisiin ja tarjoamme heille paitsi liiketoimintaa tukevat telepalvelut myös markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Valtakunnallinen EPSI Rating -tutkimus vahvisti, että TDC on teleoperaattoreiden palvelujohtaja, sillä TDC:llä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat yritysten laajakaistapalveluissa. Saavutimme ykköstilan kaikilla viidellä osa-alueella: imago, asiakkaiden odotukset, tekninen ja asiakaspalvelun laatu sekä palveluiden hinta–laatu-suhde. Parhaan palvelun varmistamiseksi TDC toimii omalla nimellään kaikissa Pohjoismaissa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2010 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstöä n. 11 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs