Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » TIEDOTE: Meetin.gs-verkkopalvelu löytää palaveriajan ja ohjaa tehokkuuteen

TIEDOTE: Meetin.gs-verkkopalvelu löytää palaveriajan ja ohjaa tehokkuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2011 klo 09:25
Julkaisija: Meetin.gs

Tiedotusvälineille
22.9.2011

Meetin.gs-verkkopalvelu löytää palaveriajan ja ohjaa tehokkuuteen

Meetin.gs on uudenlaiseen ja tehokkaaseen palaverikulttuuriin ohjaava ilmainen verkkopalvelu. Suljetussa koekäytössä ollut Meetin.gs-palvelu julkaistaan tänään pohjoismaisessa Arctic15-tapahtumassa, jossa se on valittu viidentoista lupaavimman pohjoismaisen startup-yrityksen joukkoon.

”Palaverit haukkaavat leijonanosan monen työpäivästä. Yllättävän paljon aikaa kuluu myös palaverien järjestämiseen ja materiaalien jakamiseen sähköpostilla sekä etsimiseen. Se on asiantuntijan ajankäytön hukkaamista. Olemme laskeneet, että palavereissa 30 - 60 kertaa kuukaudessa istuvat voivat Meetin.gsin avulla säästää vuodessa jopa 2 - 6 viikkoa työaikaa", Dicole Oy:n toimitusjohtaja Teemu Arina sanoo.

Meetin.gs ratkaisee palaveriajan löytämiseen, aiheeseen liittyvään sähköpostitteluun sekä materiaalien jakamiseen ja etsimiseen liittyvät sekavuudet, turhaumat ja tyhjäkäynnin.

Useita henkilöitä koskeva palaveriaika voidaan Meetin.gsin avulla sopia verkossa sähköpostia turhaan kuormittamatta. Palaverimateriaalit voidaan jakaa yhteisessä verkkotyötilassa, jolloin osallistujien sähköpostit eivät tukkeudu palaveriviestittelystä ja liitetiedostoista. Kaikki palaveriin liittyvä verkkoviestintä on myöhemminkin helposti löydettävissä yhdestä paikasta.

”Meetin.gsin käyttöönottokynnys on todella matala. Peruskäyttö on ilmaista, eikä osallistujien tarvitse muistaa verkkosivun osoitetta, salasanaa tai asentaa sovelluksia omalle koneelle. Kirjautuminen onnistuu kokouksen järjestäjän lähettämän sähköpostin tai kalenterikutsun kautta”, Arina kertoo.

Meetin.gs-palvelusta on ilmaisen version lisäksi saatavilla ammattikäyttöön suunniteltu PRO-versio. Kuukausiveloitteinen PRO-versio tarjoaa muun muassa asiakaskohtaisen ulkoasun, korkeamman tietoturvan ja liitännät esimerkiksi organisaation omiin taustajärjestelmiin.

Palvelu on kehitetty Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Australian markkinoille. Meetin.gsin yhteistyökumppaneita ovat muun muassa teleoperaattori Elisa, verkkokokousjärjestelmiä tarjoava Videra ja hollantilainen Business Center -verkosto Seats2meet.com.

Palvelun voi ottaa käyttöön osoitteessa www.meetin.gs.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Teemu Arina        Teknologiajohtaja Antti Vähäkotamäki
+358 50 555 7636                      +358 40 728 1820
teemu@meetin.gs                       antti@meetin.gs

Meetin.gs on uudenlaiseen ja tehokkaaseen palaverikulttuuriin ohjaava ilmainen verkkopalvelu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs