Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Ticket Duo: Kaikki henkilöstöedut nyt yhdellä kortilla

Edenred

Ticket Duo: Kaikki henkilöstöedut nyt yhdellä kortilla

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2013 klo 13:00
Julkaisija: Edenred

Edenred tuo kesäkuussa henkilöstöetujen prepaid-valikoimaan uuden korttiratkaisun. Sähköisessä Ticket Duo -sirukortissa lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut yhdistyvät yhteen korttiin. Henkilökohtainen, PIN-koodilla suojattu Ticket Duo -kortti käy maksuvälineenä yli 20 000 ravintolassa ja 4 500 liikunta- ja kulttuuripaikassa Suomessa. Mobiilisovellus ja hallinnointityökalut tekevät Ticket Duon päivittäisestä käytöstä vaivatonta niin edun tarjoajalle kuin käyttäjällekin.

Ticket Duo -kortissa yhdistyvät Edenredin kaksi suosittua henkilöstöetukorttia, Ticket Restaurant ja Ticket Mind&Body. Edenred on henkilöstöetujen kansainvälinen, johtava toimija. Ensimmäiset lounassetelit Edenred lanseerasi Ranskassa jo vuonna 1962.

Ticket Duo yhdistää lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut yhdelle kortille

Työnantajalle sähköinen etukortti tekee henkilöstöetujen hankinnasta ja hallinnoinnista helppoa ja selkeää. Paperisista etuseteleistä poiketen työnantaja tilaa, rekisteröi ja lataa valitut edut kortille verkossa. PIN-koodilla suojatut edut kohdistuvat tarkasti työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön. Sähköisellä kortilla edut ovat myös tallessa; kortin kadotessa edut voidaan siirtää uudelle kortille.

Edunsaajalle kortti tarjoaa Suomen laajimman valikoiman ravintoloita, liikunta- ja kulttuuripaikkoja, joissa henkilöstöetuja pääsee hyödyntämään. Henkilökohtainen kortti syötetään maksun yhteydessä maksupäätelaitteeseen tavallisen sirukortin tapaan. Veloitus ohjautuu automaattisesti oikein: ravintoloissa lounasetutililtä ja liikuntapaikoissa liikunta- ja kulttuurietutililtä. Edunsaaja maksaa aina turvallisesti ja tarkasti valitun palvelun hinnan, mikä jouduttaa myös palvelua.

– Henkilöstöetujen hankkiminen, hallinnointi ja hyödyntäminen tulisi olla vaivatonta palvelun ostajalle ja -saajalle. Edenred on ainoa toimija, joka tarjoaa tärkeimpiin henkilöstöetuihin sähköisen, yhden kortin ratkaisun. Yhteen korttiin yhdistettynä edut ovat aina mukana käyttöä varten ja käyvät laajasti monessa paikassa, kertoo Edenred Finlandin toimitusjohtaja Markus Mustelin.

Mobiilisovellus osana modernia palvelupakettia

Sähköinen Ticket Duo -etukortti on nykyaikainen ratkaisu isojen ja pienten organisaatioiden henkilöstöetuihin. Monipuolinen henkilöstöetukortti toimii kaikkialla missä MasterCard-korttikin.

Uusi mobiilisovellus tekee palveluiden käytöstä entistä helpompaa. Käyttäjä voi tarkastaa mobiilisovelluksen kautta esimerkiksi korttinsa saldon, kysyä unohtunutta PIN-koodia tai lukita kadonneelle kortille ladatut edut.

– Tulevaisuuden henkilöstöedut ovat sähköisiä, paperisten etuseteleiden uskommekin häviävän muutaman vuoden sisällä. Mobiilisovelluksemme on alan huippua, samoin etukorttien hallinnointiin käytettävä verkkopalvelu. Toimivat tukipalvelut tekevät henkilöstöetujen hankinnasta ja käytöstä mutkatonta, mikä on myös vahvasti tätä päivää, Mustelin toteaa.

Panostus työhyvinvointiin palautuu jopa kuusinkertaisena

Yli 90 % Suomessa toimivista yrityksistä tukee työntekijöidensä hyvinvointia kannustamalla liikuntaharrastuksiin sekä tarjoamalla etuja kulttuurimenoihin. Sadat tuhannet myös syövät päivittäin työnantajan tukemaa lounasta.

Suomessa lounasedun päiväkohtainen enimmäismäärä on verottajan säätämä 9,70 euroa. Työnantajan työntekijöilleen tarjoama omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta on puolestaan verovapaa etu, jonka vuotuinen määrä on korkeintaan 400 euroa per henkilö.

– Henkilöstöetuihin investointi kannattaa. Hyvinvoiva henkilöstö toimii tuloksekkaasti ja myös viihtyy töissään. Panostus työntekijän ravitsemukseen ja hyvinvointiin maksaa itsensä jopa kuusinkertaisesti takaisin, Mustelin summaa.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Markus Mustelin, Edenred Finland Oy, puh. 040 517 5037 tai markus.mustelin@edenred.com

Lehdistömateriaalit, kuvat ja haastattelupyynnöt
Viestintä Oy Drum, Elina Mattila, p. 050 303 9564 tai elina.mattila@drum.fi

______________________________________________________________________

Edenred on maailman johtavin prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi. Edenred kasvoi vuonna 2012 10,1 prosenttia.  Edenred toimii viidellä mantereella, 40 maassa ja yhteensä 6 600 työntekijän voimin. Globaalisti Edenredillä on 530 000 yritysasiakasta ja 34,5 miljoonaa edunsaajaa. Suomessa Edenredin valikoimaan kuuluvat tuotteet Ticket Duo, Ticket Restaurant, Ticket Mind&Body, Fruitbox ja Delicard. Suomessa Edenredillä on 19 työntekijää, 7 000 yritysasiakasta ja 70 000 edunsaajaa. Suomessa Edenredin henkilöstöetukortit käyvät yli 4 500 liikunta- ja kulttuuripaikassa sekä 20 000 ruokailupaikassa. www.edenred.fi.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs