Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Terveystalo mukana Lahti Business Day -tapahtumassa: terveydestä kannattaa huolehtia myös työuran päätyttyä

Terveystalo

Terveystalo mukana Lahti Business Day -tapahtumassa: terveydestä kannattaa huolehtia myös työuran päätyttyä

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2013 klo 10:49
Julkaisija: Terveystalo

Työuran aikana moni suomalainen on tottunut tukeutumaan työterveyshuoltoon. Terveydestä kannattaa huolehtia myös eläkepäivillä.

Eläkkeelle siirryttäessä säännöllinen terveyden seuranta työterveyden puitteissa päättyy. Aivan huomaamatta voi vierähtää vuosia ilman terveystarkastusta tai lääkärikäyntiä. Aktiivinen terveydestä huolehtiminen varmistaa elämänlaadun seniorivuosille.

- Terveyden vuositarkastus on helppo tapa pitää silmällä vointiaan. Terveydenhoitajan tekemä tarkastus sisältää hoitajan tapaamisen lisäksi laboratoriotutkimukset. Tarvittaessa tutkimuksia jatketaan lääkärin vastaanotolla. Lähetämme asiakkaalle vuosittain muistutuksen varata aika seuraavaan tapaamiseen, kertoo yksikönjohtaja Tuija Rantanen Lahden Terveystalosta.

- Kun terveysasiat ovat kunnossa, voi keskittyä nauttimaan työuran jälkeisistä vuosista läheisten ja harrastusten parissa. Suomessa on noin 1,3 miljoonaa yli 60-vuotiasta ja eliniänodote kasvaa. Hyvä terveys parantaa elämänlaatua ja toimintakykyä.

Terveystalo vastaa valtakunnallisesti noin 500 000 työikäisen työterveydestä. Terveyden vuositarkastuksen myötä tästä joukosta huolehtiminen on mahdollista myös työuran päättymisen jälkeen.

- Tyhjän päälle ei kenenkään tarvitse jäädä. Työterveysajoilta tutun kumppanin tietojärjestelmissä aiemmat terveystiedot ovat tallessa ja käytettävissä myös työuran jälkeen, Tuija Rantanen kuvailee.

Pinnalla nyt: Työyhteisön hyvinvointi vaikuttaa yrityksen tuottavuuteen

Ihmisten henkilökohtainen terveys ja työyhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi vaikuttavat merkittävästi yritysten tuottavuuteen ja tukevat näin osaltaan Lahden seudun kasvua ja menestymisen mahdollisuuksia. Tuottavuuden kehittämisen kautta saavutetaan jopa kymmenkertainen hyöty kustannussäästöihin verrattuna. Kun tuottavuuteen vaikuttavat tekijät tunnistetaan ja analysoidaan, voidaan työtä, ihmisiä ja organisaatiota johtaa ja kehittää paremmin.

Terveystalon valtakunnalliset työterveyspalvelut vaikuttavat aktiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin yksilön, työyhteisön ja yrityksen parhaaksi.

Terveystalo on mukana Lahti Business Day -tapahtumassa 21.11.2013. Terveystalon osastolla D8 teemana on työhyvinvointi ja tuottavuus. Esillä on myös Terveyden vuositarkastus. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja:
Tuija Rantanen, yksikönjohtaja, Terveystalo Lahti, p. 030 63 34027, 050 5335132, tuija.rantanen@terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2012 oli yhteensä 71,9 miljoonaa euroa ja viime vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 27 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs