Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Terveyden ja hyvinvoinnin huipputapahtuma Levin kesässä

Hullu Poro Oy

Terveyden ja hyvinvoinnin huipputapahtuma Levin kesässä

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2016 klo 12:02
Julkaisija: Hullu Poro Oy

Löydätkö itsesi tällä polulla?Liian usein törmää kysymykseen: ”Onko Lapissa mitään tekemistä kesällä, jos ei harrasta vaellusta?”.  Etenkin Levillä on panostettu kovasti kesämatkailuun ja puuhaa riittää niin lapsiperheille, porukoille kuin yksin matkaaville. On maastopyöräilyä, alamäkiajoa, koskenlaskua, viikko-ohjelmia, seikkailupuistoa ja kotieläinpihoja. Lapin uskomaton luonto tarjoaa hulppeat puitteet monipuoliselle tekemiselle.

Ohjelmapuoltakaan ei ole unohdettu. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on entistä enemmän ajankohtainen aihe. Ihmiset ovat kiinnostuneita oman terveyden vaalimisesta niin kehon kuin mielen tarpeet huomioiden. Lapin yötön yö, luonto ja hyvinvoinnin ammattilaiset muodostavat Leville ainutlaatuisen hyvinvointitapahtuman, Valossa vapaana. Hullu Poro Oy:n ja Spiraaliportti Oy:n järjestämä tapahtuma toteutuu nyt toista kertaa. Tunnetut luennoitsijat, kuten Maria Zavou, Pirkko Arstila ja Tuomas Kytömäki luennoivat eri näkökulmista miten vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Kaukaisin luennoitsija, Ulla Suokko, saapuu Perusta. Hänen energisoiva musiikkinsa avaa tutkimusmatkan omaan itseen. Syventävissä työpajoissa omakohtaistetaan luentojen oppeja.

Levin kesässä jokainen voi toteuttaa oman irtiottonsa arjesta. Viikonlopun kestävän tapahtuman voi hyvin yhdistää sopivan mittaiseen Lapin lomaan. Levillä voi majoittua mukavasti hotellissa ja tehdä päiväretkiä luontoon. Jokaiselle löytyy varmasti kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Jo koko yön paistava aurinko on elämys!

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.hulluporo.fi/tapahtumat/valossavapaana/

Sanna Törmi
Hyvinvointipäällikkö
Hullu Poro Oy
tel. +358 50315 3104
sanna.tormi@hulluporo.fi

Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tuottaa hyvällä meiningillä asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Hullu Poron omistaa Päivikki Palosaari.

Levi Center Hullu Poro on 400 pehmeää petiä, 1300 laadukasta kokouspaikkaa, 15 erityylistä ravintolaa, 4000 tunnelmallista ravintolapaikkaa, 90 hemmottelevaa hoitoa,90 huippuesiintyjää vuodessa.

Tonttulan elämyskylä on kansainvälisille matkailumarkkinoille vahvasti tähtäävä tarinoihin, mytologiaan ja lappilaiseen kulttuuriin pohjautuva matkailukohde Levin läheisyydessä.

HULLU PORON ARVOT
* LAPPILAINEN: kunnioitamme Lapin luontoa ja kulttuuria
INNOVATIIVINEN: kyseenalaistamme ja kehitämme alati uutta
* VASTUULLINEN: lunastamme lupauksemne
ELÄMYKSELLINEN: tuotamme fiiliksiä, makuja ja soundeja

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs