Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tervetuloa yrittäjävaihto-ohjelman infoon!

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tervetuloa yrittäjävaihto-ohjelman infoon!

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2015 klo 16:10
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tervetuloa tutustumaan Erasmus nuorille yrittäjille yrittäjävaihto-ohjelmaan perjantaina 23.10.2015 klo 14.00 - 15.30 välillä Seinäjoen ammattikorkeakoulun tiloihin Frami F:ään (Kampusranta 11). Kerromme ohjelman hyödyistä ja mahdollisuuksista liittyä ohjelmaan uutena yrittäjänä tai isäntäyrittäjänä.

Yrittäjävaihto-ohjelman kautta Eurooppaan

Erasmus nuorille yrittäjille (ks. http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/) on yrittäjävaihto-ohjelma, jonka kautta yrittäjän uraa aloittelevat voivat hakeutua vaihtoon johonkin EU-maahan tai kokeneet yrittäjät Suomessa voivat ryhtyä isäntäyritykseksi ulkomaiselle, aloittelevalle yrittäjälle ja näin kehittää ja kansainvälistää omaa yritystoimintaansa.

Yrittäjyyttä suunnitteleville tai alle kolme vuotta yrittäjänä toimineille tarjoamme mahdollisuuden lähteä 1-6 kuukauden yrittäjävaihtoon johonkin Euroopan maahan työskentelemään kokeneen yrittäjän yritykseen. Vaihdon aikana uusi yrittäjä voi kehittää omaa yritystoimintaansa kokeneen yrittäjän tukemana, hän saa arvokasta tietoa yrittäjyydestä ja itsevarmuutta yritystoimintansa käynnistämiseen. Uusille yrittäjille maksetaan matkustus- ja majoitustukea 600 - 1000/kk riippuen kohdemaasta.

Kokeneet, yli kolme vuotta yrittäjänä toimineet voivat ryhtyä isäntäyritykseksi uudelle yrittäjälle. Molemmat osapuolet, isäntäyrittäjä ja uusi yrittäjä, pääsevät jakamaan osaamistaan toisilleen. Parhaimmillaan vaihto johtaa pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja kansainvälisiin kontakteihin.  Kansainvälinen yhteistyö voi laajentaa yrityksen asiakaskuntaa ja muita verkostoja.

TourEurope2 on Erasmus nuorille yrittäjille –ohjelman alainen hanke, jota koordinoi Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK). Yrittäjävaihto-ohjelmaan voi hakeutua SeAMKin kautta, joka auttaa hakuprosessissa ja vaihtopaikan tai yrittäjäkumppanin etsimisessä.

 

Lisätietoja

Heli Simon
Seinäjoen ammattikorkeakoulu / TourEurope2
heli.simon@seamk.fi, puh. 040 830 4129

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs