Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Telakan työvaatteet toimivat tiskin molemmin puolin

Telakka

Telakan työvaatteet toimivat tiskin molemmin puolin

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2016 klo 08:45
Julkaisija: Telakka

Telakalta ilmestyy tänään oma, palvelualoille suunnattu työvaatemallisto, joka koostuu rohkeista, alalla ennennäkemättömistä ratkaisuista. Telakka palvelee teitä osoitteessa telakka.com

Helsingin Telakkarannassa on kaksi toimivaa telakkaa, joissa molemmissa suunnitellaan suuria kokonaisuuksia. Toisessa työstetään raskasta rautaa turvakengissä ja toisessa tyylikästä työvaatetta tolppakoroissa. Tekemisen meininki on molemmissa sama. Telakka on Ornamo-palkitun muotoilijan Kirsimari Kärkkäisen luotsaama työvaatesuunnitteluyritys, jonka uunituoreita työvaatteita on nyt saatavilla kaikille aina yrityksistä kuluttaja-asiakkaisiin Telakan juuri avatusta verkkokaupasta.

Telakan pääsuunnittelija Kirsimari Kärkkäinen on suunnitellut työvaatteita eri aloilla toimiville yrityksille jo toistakymmentä vuotta. Tämän insinöörinsieluisen yrittäjän sydäntä lähellä ovat funktionaalisuus ja vastuullisuus. Jo opiskellessaan Wetterhoffin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa yhdeksänkymmentäluvulla Kärkkäisen sydän paloi vaatteille, joilla oli tarkoitus. Tälläkin hetkellä yli 100 000 suomalaista työskentelee Kärkkäisen suunnittelemissa asuissa. Kotimaiseen designiin luottavat muun muassa VR, ABC-liikenneasemat, Neste Oil, Viking Linen henkilöstö sekä luterilaisen kirkon naispapit.

Kärkkäinen on alansa palkituimpia tekijöitä ja hän haluaa tehdä vaatteita, joissa ihmisen on hyvä olla ja elää. Suunnittelija palkittiin Ornamo-palkinnolla 2015. Palkinnonvalitsijana toimineet Slushin perustajajäsenet perustelivat Kärkkäisen valintaa hänen kokonaisvaltaisella ajattelutavallaan, jossa vaate nähdään osana yrityksen kilpailukykyä.

 

“Kärkkäinen on edistänyt suomalaista yrittäjyyttä ja liike-elämää suunnittelemalla käytännöllisiä ja edustavia työvaatteita eri aloilla toimiville yrityksille.” Teollisuustaiteenliitto Ornamo

 

Telakalla on nimensä lisäksi muitakin samankaltaisuuksia naapurin laivanrakennusyhtiön kanssa, sillä tuotteet tehdään kestämään. Suunnittelussa pyritään pitkäaikaisratkaisuihin eli ajattomiin, kestäviin ja toimiviin vaatteisiin. Telakan toiminnassa vastuullisuus on sisäänrakennettua ja vaatteiden tarina kestää päivänvaloa. Asia merkitsee Telakan väelle paljon ja sen ansiosta työvaatteet tehdään raikkaalla ja elämänmakuisella tavalla.

 

”Pienet asiat tekevät elämästä suurta. Uskomme, että tällaisena aikana työhyvinvoinnin tukeminen kaikilla mahdollisilla tavoilla on elintärkeää. Haluan, että ihmiset nauttivat, voivat paremmin ja ovat ylpeitä sekä työstään että itsestään. Haluamme Telakan kanssa pukea arjen sankarit ansaitsemiinsa voimavaatteisiin”, Kärkkäinen hymyilee.

 

#TELAKKAWORKS

 

Kotisivut:telakka.com 

Facebook: https://www.facebook.com/TELAKKA--189585884418485/?fref=ts

Instagram: TELAKKA_WORKS

Twitter: @TELAKKA

 

Lisätietoja:

Maria Salo

0405419024

maria.salo@telakka.com

Kuvat: Lars Johnson

Henkilökuva Kirsimari Kärkkäinen: Krista Keltanen

Liitetiedostot

Telakka on Ornamo-palkitun muotoilijan Kirsimari Kärkkäisen luotsaama työvaatesuunnitteluyritys Helsingin Telakkarannassa. Telakka tekee laadukkaita työvaatteita raikkaalla ja elämänmakuisella tavalla. Yritys on juuri tuonut markkinoille työvaatemalliston, joka koostuu rohkeista, alalla ennennäkemättömistä ratkaisuista. Kärkkäisen suunnittelemissa työasuissa työskentelee tälläkin hetkellä yli 100 000 suomalaista, muun muassa VR:llä, ABC-liikenneasemilla ja Neste Oililla. Kotimaiseen designiin luottavat myös luterilaisen kirkon naispapit.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs