Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Teknologiateollisuuden työhyvinvointihanke menestyi kansainvälisessä kilpailussa

Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuuden työhyvinvointihanke menestyi kansainvälisessä kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2013 klo 17:00
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Hyvä työ – Pidempi työura -hanke ja sen pilottiyritys Oy SKF Ab menestyivät Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston (Bilbao-virasto) järjestämässä hyvien käytäntöjen kilpailussa. Kilpailun tarkoituksena on tehdä tunnetuksi hankkeita, joissa yrityksen johto ja työntekijät yhdessä edistävät työterveyttä ja työturvallisuutta.

Kilpailuun osallistui satoja yrityksiä EU:n alueelta. Kilpailun kymmenen voittajaa julkistettiin Bilbao-viraston järjestämässä eurooppalaisten Hyvien käytäntöjen palkintojenjakotilaisuudessa tänään 29.4. Dublinissa. Tilaisuus oli osa Irlannin puheenjohtajuuskauden konferenssia, jonka teemana oli pienyritysten työterveys- ja työturvallisuushaasteet.

Oy SFK Ab on ollut mukana Teknologiateollisuuden Hyvä työ - Pidempi työura -kehittämishankkeessa, jonka tarkoituksena on edistää henkilöstön työhyvinvointia ja pidentää työuria. Työhyvinvointi saatiin nousuun ja työkyky kohenemaan, kun yrityksessä parannettiin vuorovaikutustaitoja ja kehitettiin esimiestyöskentelyä. Selkeimmin yrityksessä ovat parantuneet tulokset koulutuksen riittävyydessä, arvoissa, asenteissa ja motivaatiossa.

 ”Hyvä työ – Pidempi työura - hanke on tarjonnut siinä mukana olevien yritysten käyttöön työkalut ja toimintamallin. Yrityksissä on tehty systemaattista työhyvinvoinnin kehittämistyötä ja saatu aikaan yhdessä tekemisen meininki”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Tiina Hartikainen Teknologiateollisuus ry:stä.

 ”Hanke on jo nyt yksi suurimmista työhyvinvointihankkeista Euroopassa. Hankkeessa on nyt mukana 60 yritystä ja tavoitteena on saada yhteensä 100 yritystä osallistumaan. Hanketta on nyt päätetty jatkaa vuoteen 2015”, korostaa hankkeen puheenjohtaja Ari Sipilä Teknologiateollisuus ry:stä. Hankkeen tavoitteena on edistää työhyvinvointia, pidentää työuria ja saada aikaan yhdessä tekemistä yrityksissä. Yhteismitalliset työkalut tekevät tuloksista vertailukelpoisia.

Lisätietoja: Marja Keränen, Teknologiateollisuus ry, 040 849 6930, marja.keranen@teknologiateollisuus.fi

Teknologiateollisuus ry, Metallityöväen Liitto ry, Ammattiliitto Pro ry, Ylemmät Toimihenkilöt YN ry, Uusi Insinööriliitto UIL ry

 

 

Liitetiedostot

Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialat ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka-ala. Toimialalla tehdään 80 % koko elinkeinoelämän tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala vastaa 60 % Suomen koko viennistä, ja liikevaihdosta yli 70 % kertyy globaaleilta markkinoilta. Teknologiateollisuus ry:n runsaat 1 600 jäsenyritystä edustavat lähes 90 % Suomen koko teknologiateollisuudesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs