Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » TDC:n etätyökampanja ylitti odotukset jo kahdessa viikossa: mukana yli 1 300 osallistujaa

TDC

TDC:n etätyökampanja ylitti odotukset jo kahdessa viikossa: mukana yli 1 300 osallistujaa

Tiedote.
Julkaistu: 12.10.2011 klo 10:11
Julkaisija: TDC

- Suomalaiset haluavat tehdä enemmän etätöitä

TDC käynnisti syyskuun puolivälissä etätyökampanjan, joka haastaa suomalaiset yritykset ja työntekijät parantamaan mahdollisuuksia etätyön tekemiseen. Kampanjan palkintona on ”maailman paras etätyöpaikka”. TDC vie helmikuussa 2012 voittajan perheineen jopa kuukaudeksi tropiikin lämpöön ja tarjoaa etätyöskentelyn mahdollistavat tietoliikenneyhteydet ja viestinnän välineet. Ensimmäisten kahden viikon aikana etätyöpaikkaa on tavoitellut jo yli 1 300 ihmistä. Kampanja jatkuu 18.11. saakka.

"Tavoitteenamme oli herätellä ihmisiä pohtimaan, miten he voisivat parantaa omaa työskentelyään etätöitä tehden. Olemme selvästi onnistuneet, sillä ihmiset ovat etätöistä kiinnostuneempia kuin uskoimmekaan. Vastausten perusteella luottamus on vahva siihen, että etätyötä aidosti tukevia tietoliikenneratkaisuja on saatavilla ja niitä hyödyntäen töiden tekeminen ei ole sidottu toimistopöydän ääreen", toteaa TDC:n henkilöstöasioista vastaava johtaja Taneli Vuorinen.

TDC haluaa kampanjansa avulla osoittaa, että etätyön suurin este on useimmiten mielikuvissa. Etätyötä tukevat tietoliikenneyhteydet ja ryhmätyöskentelyvälineet ovat jo olemassa.

"Kampanjaan osallistuneet ovat avanneet hyvin etätyön mahdollisuuksia. Moni on innostunut pohtimaan, miten eri tavoin työnantajat voisivat hyötyä etätöistä. Esimerkkeinä näistä voisi mainita työn tuottavuuden parantamista tukevat tehokkaammat ja luovemmat toimintatavat sekä pienemmän riippuvuuden tiettyyn alueeseen sidottuun toimipisteeseen tai työntekijöiden saatavuuteen", Vuorinen sanoo.

Osallistuneiden vastauksissa nousee esiin myös se, että etätyö auttaa yhdistämään työ- ja yksityiselämän haasteet.

"Moni perheellinen haluaisi olla useammin kotona aamuisin ja iltapäivisin, kun lapset lähtevät kouluun tai tulevat sieltä. Ihmiset ovat turhautuneita siihen, että työmatkoihin kuluu ruuhka-aikana paljon aikaa, jonka voisi käyttää laadukkaammin töitä tekemällä tai perheen parissa. Johdon nihkeä suhtautuminen on ollut usein suurin hidaste etätöiden yleistymiselle, ja siksi onkin ilahduttavaa, että arvontaan on osallistunut myös paljon johdon edustajia. Johtaminen on esimerkkinä toimimista, mikä pätee hyvin myös etätöiden hyödyntämiseen mahdollistaen ajasta ja paikasta riippumattomuuden", Vuorinen kertoo.

TDC:n etätyöarvontaan voi osallistua 18.11.2011 asti osoitteessa www.tdc.fi/hakemus.

TDC tarjoaa voittajalle ja hänen perheelleen jopa kuukauden matkan viiden tähden rantalomakohteeseen sekä TDC Boost -palvelun, joka sisältää kaiken tarvittavan nykyaikaiseen viestintään sekä ryhmätyöviestintään. Video- ja puhelinneuvotteluiden avulla sekä monipuolisten tiedonsiirtopalveluiden tukemana on mahdollista osallistua täysipainoisesti työyhteisön toimintaan mistä vain, vaikka palmujen alta.

Tähän mennessä on kertynyt jo yli 250 A4-sivua perusteluita sille, miksi ihmiset haluaisivat voittaa maailman parhaan etätyöpaikan. Näissä vastauksissa ihmiset kertovat muun muassa siitä, miksi etätyöstä olisi juuri heille hyötyä. TDC aikoo hyödyntää perusteluita jatkossakin etätyön puolesta puhumisessa ja etätyöhön liittyvien haasteiden ratkomisessa. TDC:llä on myös Facebookissa Älykästä työntekoa -ryhmä, jonka fanimäärä kasvaa koko ajan.

Kuvia ladattavissa:
http://www.netprofile.fi/pressphotos/tdc

Lisätietoja:
Taneli Vuorinen, COO, puh. 030 994 4621

TDC. Yritysten operaattori, jolle palvelu on ykkösasia. Me TDC:llä keskitymme yritysasiakkaisiin ja tarjoamme heille paitsi liiketoimintaa tukevat telepalvelut myös markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Valtakunnallinen EPSI Rating -tutkimus vahvisti, että TDC on teleoperaattoreiden palvelujohtaja, sillä TDC:llä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat yritysten laajakaistapalveluissa. Saavutimme ykköstilan kaikilla viidellä osa-alueella: imago, asiakkaiden odotukset, tekninen ja asiakaspalvelun laatu sekä palveluiden hinta–laatu-suhde. Parhaan palvelun varmistamiseksi TDC toimii omalla nimellään kaikissa Pohjoismaissa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2010 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstöä n. 11 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs