Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Tamperelainen Framery valtaa Piilaakson

Framery Oy

Tamperelainen Framery valtaa Piilaakson

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2013 klo 09:15
Julkaisija: Framery Oy

Tamperelainen puhelinkoppeja valmistava Framery Oy on solminut merkittävän jälleenmyyntisopimuksen MG West Companyn kanssa. Sopimus kattaa Frameryn tuotteiden jälleenmyynnin San Franciscon ja Pohjois-Kalifornian alueella. Yhteistyö aloitettiin elokuussa ja ensimmäiset tuotteet paikallisiin teknologiayrityksiin on jo toimitettu.

« Näemme merkittävää potentiaalia tuotteillemme USA:n markkinoilla. Yhdysvalloissa talous on taas kasvussa ja San Franciscon alueella yrityskanta on hyvin teknologiapainotteista. Markkina on siis meidän kannalta hyvin houkutteleva. Ennustamme merkittävää kasvua Yhdysvalloissa seuraavina vuosina », sanoo Framery Oy:n myynti- ja kehitysjohtaja Vesa-Matti Marjamäki.

Frameryn odotukset Yhdysvaltojen markkinoiden suhteen ovat innostavat. Asiakastarvetta on havaittavissa sekä itä- että länsirannikolla. Marjamäki lupaa kasvua jatkossakin:
« Tulemme laajentamaan jälleenmyyjäverkostoamme vuoden 2013 aikana merkittävästi. Neuvottelut useamman eri toimijan kanssa ovat jo käynnissä ja saamme ne päätökseen loppuvuoden aikana. Tuloksia uskomme saavuttavamme jo ensi vuonna. Jatkamme samalla vuoden 2014 aikana verkoston laajentamista Pohjois-Amerikassa. »

MG West Company on keskikokoinen toimistokalusteratkaisuja toimittava yritys Kaliforniassa. Yrityksellä on kymmenien vuosien kokemus paikallisista markkinoista ja vankka asema kalifornialaisessa teknologiamarkkinassa. MG Westin toimitusjohtaja Andrew Sullivan kertoo:
« Olemme saaneet valtavasti kiinnostusta Frameryn tuotteille ja on mahtavaa päästä markkinoimaan niitä yhdessä Kaliforniassa! Uskomme saavuttavamme merkittäviä tuloksia Piilaakson teknologiapainotteisessa yrityskentässä. »

 

Lisätiedot:

Vesa-Matti Marjamäki, myynti- ja kehitysjohtaja, Framery Oy
Puhelin: 050 545 6008
Sähköposti : vesa-matti.marjamaki@framery.fi

 

Liitetiedostot

Framery Oy on vuonna 2010 perustettu tamperelainen yritys, joka valmistaa puhelinkoppeja ja minineuvottelutiloja avokonttoreihin. Yrityksen tuotteita on myyty Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Iso-Britanniaan ja USA:han. Yritys on yrittäjävetoinen ja valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa. Lisää informaatiota yrityksestä löytyy osoitteesta www.framery.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs