Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » TAMKissa haettavana lähes 2000 opiskelupaikkaa

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKissa haettavana lähes 2000 opiskelupaikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2015 klo 13:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen kevään toinen hakuaika alkaa tiistaina 17.3.2015.  Tampereen ammattikorkeakoululla on hakukohteita tänä keväänä yhteensä 47 ja niissä haettavana yhteensä 1965 aloituspaikkaa.

Nyt alkavana toisena hakuaikana voi hakea TAMKin suomenkieliseen koulutukseen, ensimmäisenä hakuaikana tammikuussa olivat haettavana paikat Bachelor-tutkintoihin. TAMKin aloituspaikoista 1778 on AMK- ja Bachelor-tutkinnoissa ja 187 ylemmissä AMK- ja Master-tutkinnoissa. Nyt alkavassa erillishaussa voi hakea Master-tutkintoon (Master´s Degree in Screenwriting). Opinnot alkavat elokuussa.

Ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin haetaan nyt ensimmäistä kertaa korkeakoulujen yhteisessä valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Uusia koulutuksia TAMKissa

Liiketalouden Proakatemiassa suoritettavaan tradenomin koulutukseen voi nyt ensimmäistä kertaa hakea suoraan, hakukohde on Tradenomi (AMK), Yrittäjyys ja tiimijohtaminen, päivätoteutus. Ylempien AMK-tutkintojen tarjonnassa uutta on restonomeille tarkoitettu, Tampereella alkava Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutus. Rakentamisen ja talotekniikan ylempi AMK-tutkinto on laajentunut niin, että koulutus sisältää nyt myös talotekniikan opintoja.

TAMK on ainoa ammattikorkeakoulu Suomessa, joka järjestää lentokonetekniikan opintoja. Konetekniikan insinöörikoulutuksessa voi suuntautua lentokonetekniikan opintoihin. Koulutus järjestetään ensimmäistä kertaa yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston kanssa. 

Erillishaussa on myös uusi englanninkielinen ylempi AMK-tutkinto, Master's Degree in Screenwriting.


Monimuoto-opiskelua Mänttä-Vilppulassa ja Seinäjoella

Monimuotototeutuksina suoritettavat AMK-tutkinnot soveltuvat työssä käyville aikuisille. Mänttä-Vilppulassa alkaa syksyllä monimuoto-opiskeluna liiketalouden tradenomikoulutus. Seinäjoella järjestetään yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa bioanalyytikkokoulutus. Monimuoto-opiskeluna voi Tampereella opiskella myös restonomiksi, sairaanhoitajaksi, tradenomiksi sekä konetekniikan tai sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi.

 
Uusi hakujärjestelmä Opintopolku.fi

Uudessa hakujärjestelmässä hakija voi esittää enintään kuusi hakutoivetta, jotka hän asettaa mieluisuusjärjestykseen. Hän sijoittaa samalle hakulomakkeelle ne yhteishaussa mukana olevat ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen hakukohteet, joihin haluaa hakea.

Hakijalle tarjotaan vain yhtä yhteishaun opiskelupaikkaa, johon hänen pisteensä riittävät. Tämän lisäksi hakija voi hakea erillishauissa olevaan koulutukseen. Erillishaussa saatu opiskelupaikka ei vaikuta yhteishaun sijoitukseen. Hakija voi kuitenkin ottaa vain yhden korkeakoulupaikan vastaan syksyllä alkavassa koulutuksessa. Opiskelijavalintojen tulokset julkaistaan Opintopolussa viimeistään 1.7.2015. Opiskelupaikka pitää ottaa vastaan viimeistään 15.7.2015 klo 15.

Yhteishaun toinen hakuaika ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin on 17.3.–9.4.2015.

Lisätietoja:
www.tamk.fi
vararehtori Marja Sutela, marja.sutela@tamk.fi, p. 040 721 5204
hakijapalvelut@tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs