Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Taite Organisaatiokonsultointi auttaa ICT-asiantuntijoita työllistymään

Taite Organisaatiokonsultointi Oy

Taite Organisaatiokonsultointi auttaa ICT-asiantuntijoita työllistymään

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2014 klo 13:41
Julkaisija: Taite Organisaatiokonsultointi Oy

Taite Organisaatiokonsultointi toteuttaa ”Teknologiakonsultti” -työvoimakoulutuksen ICT-alan ammattilaisille yhteistyössä TE-palveluiden kanssa. Oulun alueen ICT-työttömyyslukujen valossa koulutus on erittäin ajankohtainen juuri nyt. Koulutuksessa osallistujan nykyistä asiantuntijuutta laajennetaan kehittämiskumppanuuteen. Polkuja työllistymiseen on kolme: työskentely organisaation sisäsissä kehittämistehtävissä, työllistyminen konsulttiyritykseen tai oman yrityksen perustaminen. Kolme kuukauden koulutuksen aikana osallistujat valitsevat oman työllistymispolun ja etenevät kouluttajien tuella sen suuntaan. Keväällä ensimmäistä kertaa toteutetun koulutuksen tulokset ovat lupaavia.

Yritysten kilpailukyvyn vahvistaminen on viime kädessä sidoksissa sekä johdon että henkilöstön ja asiantuntijoiden osaamiseen. Usein osaaminen nähdään kapean erityisalueen hallintana ja pikemmin tiedolliseen ja taidolliseen osaamiseen, älykkyyteen perustuvana toimintana. Viime aikoina on vahvistunut käsitys myös laaja-alaisesta osaamispohjasta, joka kattaa yhtä lailla liiketoiminnan ja asiakkuuksien hallinnan kuin henkilökohtaisen elämänhallinnan. Strategiakeskusteluun on tullut mukaan tunteiden merkitys organisaation tuloksentekokykyyn liittyvänä tekijänä ja jopa asiakasrajapintojen ja myynnin osaamisena. Osaaminen on myös joustavuutta, muutoskykyisyyttä ja riskien hallintaa.

Teknologiakonsultti-koulutus pyrkii vastaamaan sekä työelämän ja liiketoiminnan että henkilökohtaisen menestymisen haasteisiin.

Teknologiakonsultoinnin haasteena ja mahdollisuutena on kyetä yhdistämään sekä teknologinen osaaminen, liiketoiminnan ja asiakkuuksien hallinta että verkostojen luominen ja osaajien sitouttaminen luovuuden ja luovan kanssakäymisen vahvistamiseksi. Tällainen osaaminen perustuu omien voimavarojen, haasteiden ja mahdollisuuksien tunnistamiseen, tulevaisuususkoon ja jatkuvaan kehittymiseen.

Koulutuspalautteen keskiarvo kevään 2014 koulutuksesta oli 4,4/5.

Tämän hetkinen tilasto kevään 2014 koulutuksesta on:

Työllistynyt toisen palvelukseen tai omaan yritykseen: 36%

Yritys perusteilla: 28%

Kouluttautuu edelleen: 14%

 

Teknologiakonsultti-koulutus käynnistyy seuraavan kerran 27.10.2014 ja siihen voi hakeutua 9.10.2014 saakka. Koulutukseen hakeudutaan TE-palveluiden työvoimakoulutustarjonnan kautta: www.te-palvelut.fi/koulutushaku .

Lisätietoja Terttu Malo 0407646744 terttu.malo@taiteok.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs