Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Taitaja2014-liikennejärjestelyt – tule kävellen, pyörällä tai julkisilla

Koulutuskeskus Salpaus

Taitaja2014-liikennejärjestelyt – tule kävellen, pyörällä tai julkisilla

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 8.-10.4.2014 järjestettävään Taitaja2014-tapahtumaan kannattaa saapua julkisin kulkuneuvoin, kävellen tai pyörällä (alueella on pyöräparkki).  7.-10.4.2014 messukeskuksen välittömään läheisyyteen ei pääse autolla. Lahden Urheilu- ja messukeskuksen läheiset parkkialueet eivät ole tapahtuma-aikana vierailijoiden käytössä, joten autoilevien tapahtumavieraiden on pysäköitävä Lahden keskusta-alueen yleisille parkkipaikoille.

Svinhufvudinkadun jäähallin liikenneympyrän ja Jalkarannantien välinen osuus on 7.-10.4.2014 suljettu julkiselta liikenteeltä. Mytäjäisistä päin tultaessa kääntyminen Hollolankadulta Svinhufvudinkadulle (jäähallin risteys) on kielletty.  Samoin keskustasta päin tultaessa Jalkarannantieltä Svinhufvudinkadulle kääntyminen on kielletty.

Paljon tilausajobusseja, jalankulkijoita ja yksi tilausjuna

Taitaja2014-tapahtumaan saapuu kaikkina kisapäivinä runsaasti koululaisryhmiä tilausajobusseilla. Taitaja2014-tilausajobussipysäkki sijaitsee Jalkarannantien varrella linja-autoaseman pysäköintikentällä, jonka läheisyydessä bussiliikenne tapahtuma-aikana on tavallista vilkkaampaa. Ryhmät siirtyvät sieltä kävellen Lahden Urheilu- ja messukeskukseen.  Messukeskuksen ja linja-autoaseman välillä liikkuu tapahtuma-aikana päivittäin tuhansia jalankulkijoita.

Suoraan Lahden Urheilu- ja messukeskukseen saapuu keskiviikkona 9.4.2014 aamupäivällä myös yksi tilausajojuna Riihimäen suunnalta. Hyria koulutus tuo paikalle noin 750 hengen ryhmän opiskelijoitaan.

Lisätietoja:
Marjaana Keskitalo
Taitaja2014 markkinointi- ja viestintävastaava
puh. 044 7081470
marjaana.keskitalo@salpaus.fi
http://www.taitaja2014.fi/fi/

Taitaja2014-kuvapankki

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma.  Taitaja2014 järjestetään Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 8.-10.4.2014. Tapahtumassa noin 400 ammattiin opiskelevaa nuorta kilpailee ammattitaidon suomenmestaruuksista 44 eri lajissa oikeata työpaikkaa vastaavissa olosuhteissa. Samalla käydään myös TaitajaPLUS-ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille ja Taitaja9-joukkuekisa peruskoulun ysiluokkalaisille. Taitaja2014-tapahtumaan on vapaa pääsy, ja sinne odotetaan noin 40 000 kävijää. Tapahtuman järjestää Koulutuskeskus Salpaus yhteistyökumppaneineen. Taitajan taustaorganisaationa toimii Skills Finland ry.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs