Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Syksyn yhteishaku TAMKin koulutuksiin alkaa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Syksyn yhteishaku TAMKin koulutuksiin alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 06:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 7.9. ja kestää kaksi viikkoa. Tampereen ammattikorkeakoulussa on hakukohteita yhteensä 15 ja haettavana 400 aloituspaikkaa.

Päiväopiskelijoita TAMKiin otetaan biotuote- ja prosessitekniikan insinöörin koulutukseen sekä sairaanhoitajan koulutukseen. Monimuotototeutuksia, jotka soveltuvat työssä käyville, ovat Tampereella sairaanhoitajien, sosionomin, konetekniikan insinöörin, metsätalousinsinöörin ja rakennusmestarin koulutukset. Ikaalisissa on tarjolla liiketalouden tradenomikoulutus.

TAMKin terveysalan opiskelijoilla on käytössään aivan uusi oppimisympäristö, Taitokeskus, jossa hoitotilanteita harjoitellaan todellisia työtilanteita mukaillen, moniammatillisissa ryhmissä. Uutta TAMKin opiskelijoille on myös ristiinopiskelumahdollisuus, joka avattiin tänä syksynä kaikkien kolmen Tampere3-korkeakoulun kesken (TAMK, Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto).

Ylempi tutkinto hyvinvointiteknologian ja kulttuurin aloilla

TAMKin ylemmät AMK-tutkinnot ovat pääsääntöisesti työn ohessa suoritettavia, osaamista syventäviä ja laajentavia opintoja.

Kulttuurialan tutkintona voi TAMKissa suorittaa musiikkipedagogin ylemmän AMK-tutkinnon. Medianomeille on tarjolla mediatuottamisen ylempi AMK-tutkinto.

Hyvinvointiteknologian ylempään AMK-koulutukseen voivat hakea sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ja insinöörien lisäksi tradenomikoulutuksen käyneet. Tässä koulutuksessa perehdytään erityisesti hyvinvointiteknisten tuotteiden ja palveluiden innovointiin ja kehittämiseen.

Insinöörit voivat hakea automaatioteknologian ylempään AMK-koulutukseen sekä englanninkieliseen Master’s Degree in Information Technology -ohjelmaan.


Hakuaika korkeakoulututkintoihin on 7. - 21.9.2016, opinnot alkavat tammikuussa 2017. Koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

TAMK järjestää infotilaisuuden ylemmistä AMK-tutkinnoista keskiviikkona 7.9.2016 kello 17.00–18.30 pääkampuksella, Kuntokatu 3/Teiskontie 33, Tampere.


Lisätietoja:
-
Tutkintokoulutuksesta vastaava vararehtori Marja Sutela, marja.sutela@tamk.fi, p. 040 721 5204
- TAMKin hakijapalvelut, hakijapalvelut@tamk.fi, p. 03 245 2395

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs