Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Suomen tietokirjailijoiden toiminnanjohtaja Baltic Writers’ Councilin varapuheenjohtajaksi

Suomen tietokirjailijat ry

Suomen tietokirjailijoiden toiminnanjohtaja Baltic Writers’ Councilin varapuheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 14:44
Julkaisija: Suomen tietokirjailijat ry

Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen on valittu Baltic Writers’ Councilin varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajana jatkaa liettualainen kirjailija ja kääntäjä Kazimiera Astratoviene. Pietiäinen valittiin kaksivuotiselle varapuheenjohtajakaudelleen Ruotsissa Visbyssä pidetyssä Baltic Writers’ Councilin vuosikokouksessa 23.–24.4.2016.

Baltic Writers’ Council on Itämeren alueen maiden kirjailija- ja kääntäjäjärjestöjen yhteistyöjärjestö. Sen tehtävänä on toimia jäsenjärjestöjen keskustelufoorumina ja yhteistyön edistäjänä.

Baltic Writers’ Counciliin kuuluu yli 20 kirjailija- ja kääntäjäjärjestöä kahdestatoista maasta. Suomesta järjestöön kuuluvat Finlands svenska författareförening, Kirjailijaliitto, Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ja Suomen tietokirjailijat.

Jukka-Pekka Pietiäinen on historioitsija ja tietokirjailija, joka on toiminut Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtajana vuodesta 2006.

Lisätiedot:
Ari Elo | tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
040 546 0235 | ari.elo@suomentietokirjailijat.fi

_____

Suomen tietokirjailijat ry on maamme suurin kirjailijajärjestö. Se edistää tietokirjallisuutta, jakaa apurahoja ja palkintoja sekä valvoo tieto- ja oppikirjailijoiden tekijänoikeudellisia ja taloudellisia etuja. Yhdistyksellä on yli 3 100 jäsentä.

suomentietokirjailijat.fi | Facebook | Twitter

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs