Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Suomen paras työpaikka Vincit Oy laajentaa julkiselle sektorille

Vincit

Suomen paras työpaikka Vincit Oy laajentaa julkiselle sektorille

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2014 klo 09:15
Julkaisija: Vincit

Vincit nimittää Petri Suhosen vastaamaan julkisen puolen asiakkuuksista.

Seitsemässä vuodessa Vincitin työntekijämäärä on kasvanut yli sataan, ja yritys on toteuttanut lähes 300 asiakasprojektia ainutlaatuisella 100 % tyytyväisyystakuulla. Tähän asti Vincit on toiminut pääasiassa yksityisellä puolella, mutta syksyn kuluessa tarkoitus on aktivoitua toden teolla myös julkisella sektorilla.

"Viime vuoden lopulla voitimme yhdessä Codento Oy:n kanssa Suomen riistakeskuksen sähköisten asiointipalveluiden kilpailutuksen. Yhteistyö asiakkaan kanssa on sujunut niin hienosti, että aiomme jatkossa panostaa entistä enemmän myös julkisen puolen projekteihin", Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen kommentoi.

Petri Suhonen

Vincit nimitti laajentumista vetämään Petri Suhosen, joka työskentelee Vincitissä julkisen puolen asiakkuuksien vastaavana johtajana. Hän kertoo näkemyksiään: "Seuraavan kolmen vuoden aikana hienoimmat jutut tehdään julkisella sektorilla. Hommat sähköistyvät, oma asiointi tulee perustoiminnaksi ja ajasta sekä paikasta riippumaton asiointi on itsestäänselvyys. Erityisesti näen että sosiaali- ja terveyspuolella on merkittävästi potentiaalia sähköisten palveluiden lisäämiseen."

Suhonen siirtyy Vincitille Solitasta, jossa hän työskenteli liiketoimintapäällikkönä. "Olen innoissani, koska vincitläisistä huokuu tekemisen meininki. Lisäksi Vincitissä on sitä kuuluisaa munaa, jota on ihan jäätävän hienoa edustaa."


Lisätietoja:

Mikko Kuitunen, toimitusjohtaja
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

Petri Suhonen, asiakkuusjohtaja
p. 044 758 2313
petri.suhonen@vincit.fi

 

Liitetiedostot

--

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervannassa perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan yli 100 asiantuntijaa. Vincit on Suomen paras työpaikka (Great Place to Work Insitute Finland). Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs