Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Suomen paras työpaikka Vincit mittaa V-käyrää

Vincit

Suomen paras työpaikka Vincit mittaa V-käyrää

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 09:19
Julkaisija: Vincit

Asiakastyytyväisyyden ja työilmapiirin mittaaminen on kuulunut Vincitin perustoimintaan yrityksen perustamisesta lähtien. Nyt Vincit on alkanut mitata myös V-käyrää.

Työilmapiiritutkimuksessa mitataan kerran vuodessa erityisesti luottamusta yritykseen johtoon ja työympäristön toimivuutta. Vaikka nämä tekijät olisivat kunnossa, voi siitä huolimatta esiintyä useita tekijöitä, jotka heijastuvat sekä toimitusten laatuun että työntekijöiden stressaantumiseen.

Näiden tekijöiden mittaamiseen ja niiden vaikutuksen vähentämiseen Vincit otti käyttöön uuden mittarin, jota kutsutaan V-käyräksi.

Kaikki Vincitin työntekijät arvioivat kerran kuukaudessa kymmentä mittaria, jotka liittyvät pääosin meneillään olevaan projektiin. Mittareita ovat esimerkiksi "viihdytkö nykyisessä projektissasi", "pidätkö projektisi testauskäytäntöjä riittävän hyvinä" ja "luotatko että projekti onnistuu".

Vincitillä on nyt käytössä lähes reaaliaikainen kuva ydinprosesseista jotka vaikuttavat V-käyrään ja sitä kautta työntekijöiden viihtyvyyteen, asiakastyytyväisyyden ja projektien onnistumiseen.

Mittarien lisäksi työntekijät voivat työkalua käyttäen kommentoida ja keskustella mielessä olevista asioista. Näiden avulla aktivoidaan työntekijöitä miettimään itse parannuksia V-käyrää kasvattaviin asioihin.

Työkaluksi V-käyrän mittaamiseen Vincit valitsi Celkee Oy:n Celkee Insight -ratkaisun.  Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: "Celkee Insight on osoittautunut hyvin helppokäyttöiseksi ja se visualisoi yksinkertaisella tavalla reagointia tarvitsevat asiat. Yhteinen tilannekuva auttaa parannustoimenpiteiden löytämisessä ja toteuttamisessa."

 

 

Lisätietoja:

Vincit Oy
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

Celkee Oy
Toimitusjohtaja Kimmo Vättö
p. 040 506 5934
kimmo.vatto@celkee.fi

Liitetiedostot

--

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014. Vuonna 2007 perustettu Vincit on ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 106 asiantuntijaa.  Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs