Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Suomen paras teollisuusyritys panostaa tulevaisuuteen- myyntiorganisaatio vahvistuu

Pipelife Finland Oy

Suomen paras teollisuusyritys panostaa tulevaisuuteen- myyntiorganisaatio vahvistuu

Nimitys.
Julkaistu: 10.04.2013 klo 16:06
Julkaisija: Pipelife Finland Oy

Pipelife on vahvistanut myyntiorganisaatiotaan vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Uudistukset näkyvät talotekniikan ja teollisten ratkaisujen myyntiorganisaatiossa.

Alkuvuoden kehitys korostaa uutta Pipelifen kasvusuuntausta.
”Myyntiorganisaatiomme vahvistui täsmärekrytointien kautta. Olemme rekrytoineen strategiamme mukaisesti Ii:n muovituotevalmistuksen tarpeisiin teollisuuden ratkaisumyyjän. Lisäksi Talotekniikan myyntimme vahvistui omalla myyntitiimillä, johon olemme rekrytoimme uutena henkilönä aluepäällikön vastaamaan Etelä-Suomen asiakkuuksista”. kertoo myyntijohtaja Jarko Lehto Pipelife Finlandista.

Nimitykset maaliskuussa 2013 Pipelifella:

Erkki Sonninen nimitetään 1.1 alkaen Pipelife Finland Oy:n aluepäälliköksi, Itä-Suomen alueelle.  Hän on työskennellyt aikaisemmin Pipelifelle Joensuun kaivotuotannon esimiehenä. Erkki Sonninen raportoi tehtävästään myyntijohtaja Jarko Lehdolle

Jarno Huhta on nimitetty 14.1. alkaen Propipe Oy – Pipelife Ympäristö:n teollisuuden ratkaisumyyjäksi. Hän on työskennellyt aikaisemmin Green Rock Oy:ssa. Jarno Huhta raportoi tehtävästään myyntijohtaja Jarko Lehdolle
 
Ismo Suikkari on nimitetty 1.3. alkaen Pipelife Finland Oy:n Talotekniikan aluepäälliköksi, Etelä-Suomen alueelle. Hän on työskennellyt aikaisemmin Gustavsberg Oy:ssa. Ismo Suikkari raportoi tehtävästään myyntipäällikkö Jyrki Paloselle.

Liitetiedostot

Pipelife Finland Oy LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet, sekä jätevesijärjestelmät, joita valmistetaan yhtiön tuotantolaitoksilla Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä sekä Joensuussa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 130 henkilöä  ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Pipelife Finland Oy on palkittu Great Place to Work (GPTW) kilpailussa useina vuosina ja yhtiö sijoittui sarjassaan 4. sijalle vuonna 2013.  Pipelife Finland Oy on osa Euroopan kolmanneksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkikonsernia, Pipelife International GmbH:ta (www.pipelife.com), jonka omistaa maailman johtavan tiilivalmistaja Wienerberger.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs