Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Suomen Lukiolaisten Liitto hakee pääsihteeriä

Suomen Lukiolaisten Liitto

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee pääsihteeriä

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2014 klo 17:42
Julkaisija: Suomen Lukiolaisten Liitto

Suomen Lukiolaisten Liitto etsii
 
PÄÄSIHTEERIÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN.
 
Me olemme: Suomen paras työyhteisö Työterveyslaitoksen viimeisimmässä työpaikkavertailussa. 50 000 henkilöjäsenen valtakunnallinen opiskelijajärjestö, jolla on myös 12 jäsenjärjestöä.
 
Sinä olet: Määrätietoinen, järjestelmällinen, mutta silti rento ja heittäytyvä. Ihmisten ihminen, jolle ympärillä olevien hyvinvointi on tärkeää – ehkä oletkin jo osoittanut tämän ollessasi esimies? Johdat ihmisiä heidän keskeltään, et yläpuolelta. Olet innovatiivinen ja kokonaisuudet hahmottava. Jos vastasit kaikkiin kohtiin ”kyllä”, saatamme olla match made in heaven.
 
Suomen Lukiolaisten Liitossa pääsihteeri vastaa hallinnosta ja taloudesta – näiden hallitseminen on työn menestyksekkään hoitamisen kannalta tärkeää. Pääsihteeri toimii myös kymmenkunnan huikean ihmisen esimiehenä ja huolehtii siitä, että yhdessä saavutetaan strategian ja vuosittaisen toimintasuunnitelman mukaiset tavoitteet. Siksi arvostamme johtamiskokemusta. Pääsihteeri toimii läheisessä yhteistyössä luottamusjohdon kanssa, ja erilaisten ihmisten kanssa toimimisen taito on siksi tärkeää.
 
Luemme vahvuudeksesi kokemuksen järjestökentältä. Katsomme hyvällä korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja.
 
Tarjolla on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde valehtelematta Suomen kivoimmassa työyhteisössä. Työsuhde alkaa elokuussa 2014.
 
Hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan viimeistään 13.6. kello 17 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi otsikolla ”Pääsihteeri” tai kirjallisesti osoitteeseen Suomen Lukiolaisten Liitto, puheenjohtaja, Töölönkatu 35 B, 00260 Helsinki. Kuoreen tunnus ”Pääsihteeri”. Hakemuksia ei palauteta. 

Lisätietoja sinulle tarvittaessa antavat:

Otto Ahoniemi (040 41 95 707),
Sini Korpinen (050 36 44 883) 
tai Joonas Mikkilä (045 12 96 791).

"Suomen Lukiolaisten Liitto - SLL on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenen voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla."

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs