Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » SUOMALAINEN VAATEVERKKOKAUPPA HAASTAA ZALANDON

House of Brandon

SUOMALAINEN VAATEVERKKOKAUPPA HAASTAA ZALANDON

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2015 klo 10:51
Julkaisija: House of Brandon

Keväällä 2014 perustettu House of Brandon haastaa markkinajohtaja Zalandon Suomenmarkkinoilla.

Hurjaa kasvua tekevä House of Brandon on Suomen ainoa kasvava vaatekauppa, alan yleisesti ollessa suurissa vaikeuksissa. Vaatekauppa siirtyy kovaa vauhtia verkkoon eikä Suomessa ole ollut aiemmin vakavasti otettavaa toimijaa vaateverkkokaupassa. House of Brandonin suurin vahvuus ulkomaisiin kilpailijoihinsa nähden on nopeat yhden päivän toimitusajat. Yrityksen varasto ja toimitilat sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla, joka varmistaa nopean ja toimivan logistiikan koko maahan. Suomenkielinen asiakaspalvelu varmistaa toimivan yhteistyön kuluttajien kanssa.

Erityisesti kuluvana syksynä myynti on kasvanut suurin harppauksin. Suomalaiset ovat todellakin löytäneet House of Brandonin varsin hyvin ja lähetyksiä on laitettu matkaan kymmeniä tuhansia. Pelkästään syys- ja talvitakkeja on myyty enemmän kuin yksikään tavaratalo Suomessa. Yhtiön virtaviivaisuudesta kertoo sekin, että Postin lakon alkaessa siirryimme käyttämään Matkahuollon palveluita todella nopealla aikataululla, varmistaaksemme sen, että asiakkaat saavat tilauksensa ajoissa perille.

Tulevista viikoista ja joulumyynnistä odotetaan kaikkien aikojen kovinta tulosta.

House of Brandon on vuonna 2014 perustettu suomalainen vaateverkkokauppa, joka tarjoaa muotia vaivattomasti miehille ja naisille. Varasto ja toimitilat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, joka takaa nopeat 1-2 päivän toimitukset koko maahan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs