Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Suomalainen startup Meetin.gs yhdistää verkkokokoukset ja kokoushuoneet Hollannissa

Suomalainen startup Meetin.gs yhdistää verkkokokoukset ja kokoushuoneet Hollannissa

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2012 klo 14:59
Julkaisija: Meetin.gs

Helsinkiläinen Meetin.gs-yhtiö ja hollantilainen Seats2meet.com ovat julkistaneet palvelun, jolla kasvotusten ja verkossa järjestettävien kokousten organisointi helpottuu huomattavasti.

Seats2meet-yhtiön kansainvälinen business center-ketju tarjoaa nyt kokouksen järjestäjälle kaikkiin kokoustilavarauksiin ‘online-kokoustilan’, joka perustuu Meetin.gs-yhtiön kehittämään palveluun. Ainutlaatuinen ratkaisu haastaa sekä verkkopohjaisten kokousympäristöjen että fyysisten kokoustilojen tarjoajat. Kun varaus on tehty verkosta, palvelu hoitaa kaikki kokouksen järjestämiseen liittyvät asiat, kuten kokouskutsut ja kokousmateriaalin jakelun.

Palvelu esiteltiin viime torstaina kasvotusten ja verkon kautta alan ammattilaisille suunnatussa 3rd Space World-konferenssissa Utrechtissa, Hollannissa.

“Tarjoamme dynaamisen kokous- ja yhteistyö-ympäristön, jossa asiakkaamme voivat jakaa osaamistaan muiden kanssa. Näissä tilanteissa fyysisen ja virtuaalisen välinen raja hämärtyy. Tämä niin sanottu kolmas tila ei tarjoa pelkästään ainutlaatuista kokemusta, se vie koko kohtaamisen askelen pidemmälle,” Seats2meet.com-yhtiön yhteisömanageri Vincent Ariëns kertoo.

“Kokouskulttuuri muuttuu. Ihmiset tapaavat yhä enemmän verkossa, haastaen samalla fyysisten kokoustilojen tarpeellisuuden. Meetin.gs-verkkopalvelu kättelee fyysistä maailmaa integroidulla ratkaisullaan. Nyt kokoustilojen tarjoajat voivat tarjota aivan uutta lisäarvoa fyysisellä tilallaan. Tarjoamme jokaiselle kokoukselle pysyvän kokoustilan verkossa, johon osallistujat voivat kytkeytyä koska tahansa,” Meetin.gs-yhtiön toimitusjohtaja Teemu Arina sanoo.

”Verkkokokousten järjestäminen on palvelussa ilmaista, mutta kasvotusten järjestettävissä kokouksissa tilasta maksetaan vuokraa. Kättelyllä ja kuulumisten vaihdolla kahvien lomassa on edelleen oma tärkeä asemansa. Fyysinen tapaaminen voidaankin nähdä verkkoon verrattuna eräänlaisena premium-palveluna,” Teemu Arina jatkaa.

Palvelu on tarkoitettu erityisesti yritysten väliseen käyttöön henkilöille, joilla on paljon kokouksia oman organisaation ulkopuolisten ihmisten kanssa. Tähän saakka suurten yritysten IT-osastot ovat tarjonneet sisäiseen käyttöön erilaisia verkkopalveluita, mutta nämä yrityskohtaiset järjestelmät eivät ole olleet käytettävissä yritysten välisiin tapaamisiin.

Lisätietoja ja videopohjainen esittely julkistuksesta:  http://www.meetin.gs/?p=1138

Toimitusjohtaja Teemu Arina           
Meetin.gs                   
+358 50 555 7636              
teemu@meetin.gs               

Yhteisömanageri Vincent Ariëns
Seats2meet.com
+31 6 27 45 21 98
vincent@seats2meet.com


Seats2meet.com
Seats2meet.com on voimakkaasti kasvanut hollantilainen yhtiö, jolla on 38 business center-pistettä Hollannissa ja ympäri maailmaa. Yhtiö haastaa perinteiset kokoustilojen vuokraajat tarjoamalla uudenlaisen palvelukokonaisuuden.


Meetin.gs Oy
Meetin.gs on helsinkiläinen startup-yhtiö, joka on tarjoaa verkkopohjaista palvelua kokousten logistiikan hoitamiseen. Palvelun avulla voidaan luoda agenda, jakaa materiaaleja, editoida dokumentteja ja keskustella ennen, aikana ja jälkeen kokouksen - tämä kaikki ilman ylimääräisiä salasanoja tai ohjelmistoasennuksia. Meetin.gs on johtavasta sosiaalisen median yritysratkaisuja konsultoivasta Dicole Oy:stä äskettäin eriytetty uusi kasvuyritys. Yhtiön kasvua tukee Vigo-kiihdyttämö ja aikaisen vaiheen rahoittaja KoppiCatch Oy.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs