Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Stubb puhujaksi Yrittäjyys äänessä -seminaariin Tampereen ammattikorkeakouluun

Tampereen ammattikorkeakoulu

Stubb puhujaksi Yrittäjyys äänessä -seminaariin Tampereen ammattikorkeakouluun

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 10:02
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestävät Yrittäjyys äänessä -seminaarin maanantaina 30.11.2015 TAMKissa. Yrittäjyysaiheisen seminaarin puhujia ovat valtiovarainministeri Alexander Stubb, yrittäjä ja juontaja Elina Ruuskanen sekä kansanedustaja Sofia Vikman. Seminaari alkaa klo 14 juhlasalissa D1-04, Kuntokatu 3.

Järjestelyt ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti

Seminaarin järjestää noin 30 hengen ryhmä liiketalouden toisen vuoden opiskelijoita. Opiskelijat jakautuivat kolmeen ryhmään, joista yksi huolehtii puhujien löytämisestä, toinen seminaarin markkinoinnista ja kolmas käytännön järjestelyistä.

-Jokainen ryhmän jäsen on saanut itse valita, mitä osuutta seminaarista järjestää. Näin esimerkiksi markkinoinnista kiinnostunut on päässyt harjoittelemaan sitä käytännössä, kertoo liiketalouden opiskelija Vilja Alasorvari.

Seminaarin järjestäminen suoritetaan osana opintojaksoa, jonka tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita työelämän tehtäviin. Yli kaksi kuukautta kestäneiden järjestelyiden aikana on kehitetty opiskelijoiden taitoa työskennellä ryhmässä itseohjautuvasti.

-Haasteellisinta on ollut organisoida tehtäviä näin ison ryhmän kesken, Alasorvari pohtii.

-Ison ryhmän myötä olemme saaneet monta eri näkökulmaa ja mielipidettä, mikä on rikastuttanut suunnitteluvaihetta, täydentää Sari Vikman, joka on myös mukana järjestämässä seminaaria.

 

Puhujien löytämisessä ilmeni eniten haasteita

Kovan työn tuloksena seminaariin onnistuttiin saamaan varsin hyviä puhujia.

- Vaikeinta oli saada mukaan mielenkiintoisia puhujia, jotka vetäisivät väkeä paikanpäälle ilman suurta rahallista korvausta, kommentoi puhujien löytämisestä vastaava Noora Henriksson.

-Minusta on mukavaa, että Elina (Ruuskanen) entisenä liiketalouden opiskelijana tulee puhumaan ja jakamaan kokemuksiaan. Sitä kautta hän tukee ja motivoi yrittäjyydestä kiinnostuneita opiskelijoita. On mahtavaa, etteivät puhujat saavu paikalle pelkän korvauksen innoittamina, vaan ovat aidosti innostuneita kertomaan meille opiskelijoille kokemuksistaan. Se on aika hienoa, että onnistuimme saamaan Stubbin puhujaksi. Hän on yksi mielenkiintoisimmista henkilöistä, joita voisimme saada tänne, lisää myös puhujien löytämisestä vastuussa oleva Tuomas Ruotsalainen.

 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Eve Halla, p. 050 307 0903

eve.halla@biz.tamk.fi

 

Seminaarin Facebook-sivu:

https://www.facebook.com/yrittajyysaanessa/

https://www.facebook.com/events/1061187470566478/

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs