Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Sinustako menestyjä? Menestyjän Menu -tapahtuma tarjoaa vauhtia yrityksen perustamiseen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Sinustako menestyjä? Menestyjän Menu -tapahtuma tarjoaa vauhtia yrityksen perustamiseen

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2014 klo 12:32
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

6.5.2014 järjestettävä Menestyjän Menu on uusi tapahtuma kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille.  Tapahtuma tarjoaa tilaisuuden lähteä kehittämään omaa ideaa tai yritystoimintaa kohti menestystä kokeneiden yrittäjien ja ammattilaisten avulla.

Tapahtuman järjestää TAMKin opiskelijoiden muodostama Projektitoimisto Polte yhdessä TREAM Tampereen kanssa.

Paikka: Viihdemaailma Ilona,  Verkatehtaankatu 3, 33100 Tampere

Aika: 6.5.2014, klo 8.30 - 11.00

Tapahtuma aloitetaan paneelikeskustelulla yrittäjyyttä tukevien tahojen edustajien sekä yrittäjän kanssa. Keskustelun jälkeen osallistujilla on mahdollisuus valita neljästä asiantuntijan vetämästä pisteestä kaksi. Aiheina ovat oman idean kehittäminen, Business Model Canvas, taloudellinen riski sekä tulevaisuuden yrittäjyys ja digitalisoituminen. Aamun opit kiteytetään ja kootaan yhdessä roadmapiin, joka toimii työkaluna tapahtuman jälkeen.

Tapahtuman lopuksi tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua yrittäjän palveluihin ständeillä ja mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjyydestä kiinnostuneiden kanssa.

Menestyjän Menu -tapahtuman tarkoituksena on kannustaa aloittelevia yrittäjiä ja tarjota apua tiedon ja tukiverkostojen hankkimiseen.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta Facebookissa.

 

Tervetuloa!

 

 

Lisätietoa antaa

Maiju Katajala, Projektitoimisto Polte, p. 044 077 8942

maiju@projektitoimistopolte.com

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs