Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Seutuverkko ja Sonera sopivat valokuituverkon palveluista

Seutuverkko ja Sonera sopivat valokuituverkon palveluista

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2014 klo 13:00
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) ja TeliaSonera Finland Oyj (Sonera) ovat allekirjoittaneet sopimuksen PSSV:n valokuituverkon ylläpidon toteuttamisesta Soneran tuottamana palveluna sekä Soneran palveluiden tarjoamisesta verkossa. 

– Soneran sopimus on ensimmäinen, joka saadaan maaliin saakka. Soneran sopimus varmistaa meille laadukkaat palvelut ja kilpailukykyisen hinnan. Myöhemmin sopimuksia tehdään lisää ja asiakkaalla on valinnanvapaus päättää, minkä operaattorin yhteyttä haluaa käyttää, toteaa PSSV:n toimitusjohtaja Torsti Ruokoski.

Seutuverkkoyhtiö on rakentanut valokuituverkkoa 17.9.2013 lähtien viiden kunnan pilottialueille Kankaanpäässä, Jämijärvellä, Pomarkussa, Laviassa ja Sastamalassa. Pilottialueiden käyttäjät saavat valokuituverkon käyttöönsä helmi-maaliskuun aikana. Seuraavien alueiden rakentaminen jatkuu tämän vuoden keväällä.

– Seutuverkko on aloittamassa jännittävää taivalta uutena alueellisena kuituoperaattorina ja on todella hienoa olla siinä mukana. Räätälöimme palvelutarjoamastamme juuri Seutuverkolle sopivan kokonaisuuden, joka tukee heidän toimintaansa, sanoo Soneran operaattoriliiketoiminnan palvelukonseptista vastaava johtaja Jorma Hämäläinen.

Hämäläinen toteaa, että Suomeen on hiljattain syntynyt alueellisia kuituverkko-operaattoreita, joille Sonera tarjoaa mielellään  asiantuntemusta ja osaamista niin tuotanto- kuin asiakasprosessienkin hoidossa.

– Sonera tekee jo yhteistyötä usean kuituverkko-operaattorin kanssa, koska haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista tietoyhteiskuntaa kokonaisuudessaan. Tällä hetkellä Sonera on ainoa aidosti kansallinen toimija, joka tarjoaa kiinteän verkon palveluita Hangosta Utsjoelle asti, Hämäläinen jatkaa.

Lisätietoja:

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy, Torsti Ruokoski, toimitusjohtaja, puh. 040 536 2600, torsti.ruokoski(a)pssv.fi                           

Sonera, Jorma Hämäläinen, johtaja, operaattoriliiketoiminnan palvelukonsepti, puh. 0400 400183, jorma.hamalainen(a)teliasonera.com

            

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) on viiden kunnan (Kankaanpää, Jämijärvi, Pomarkku, Lavia ja  Sastamala) omistama yhtiö. PSSV:n rakentaa valokuituverkon Pohjois-Satakuntaan. www.pssv.fi

Sonera tarjoaa tietoliikenne- viestintä- ja televisiopalveluja kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Palvelumme yhdistävät ihmiset heille tärkeisiin yhteisöihin ja asioihin sekä lisäävät jokapäiväisen elämän mukavuutta ja laatua. Yrityksille luomme kestävää kehitystä tukevia viestintäratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa ja energiaa tuottavaan työhön ja kasvuun. Soneralla oli vuoden 2012 lopussa 4,4 miljoonaa kiinteän ja matkaviestinverkon liittymäasiakasta. Soneran palveluksessa työskentelee 4 000 henkilöä, ja yhtiö toimii noin 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. www.sonera.fi

Sonera on osa TeliaSonera-konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Baltian maissa, Euraasian kehittyvillä markkinoilla Venäjä ja Turkki mukaan lukien, sekä Espanjassa. 
www.teliasonera.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs