Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Sebastian Krapf nimitetty listautumista suunnittelevan Vincit Groupin talousjohtajaksi

Vincit

Sebastian Krapf nimitetty listautumista suunnittelevan Vincit Groupin talousjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2016 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Tänä vuonna First North -markkinapaikalle listautumista suunnittelevan Vincit Groupin talousjohtajaksi on nimitetty Sebastian Krapf. Hän on aiemmin toiminut mm. Postiin kuuluvan OpusCapita Groupin talousjohtajana.

Sebastian Krapf: "Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästäni! Uskon, että kansainvälisestä ja monipuolisesta kokemuksestani on hyötyä tehtävän onnistuneessa hoitamisessa. Ennen tehtävääni OpusCapita Group Oy:n talousjohtajana toimin yhteensä 13 vuotta Konecranesilla erilaisissa taloushallintoon ja integraatioihin liittyvissä tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lisäksi olen erittäin kiinnostunut pääsemään mukaan Vincit Groupiin itseohjautuvaan organisaatioon ja tutustumaan henkilöstöön, joka on mahdollistanut 100 % asiakastyytyväisyyden ja yrityksen tähänastisen menestyksen."

Vincit Groupin toimitusjohtaja Tomi Pienimäki: "On upeaa saada Sebastianin kaltainen huippuammattilainen mukaan tiimiimme. Hänen vahva talousosaamisensa auttaa meitä hyödyntämään First North -listautumisen tuomia uusia mahdollisuuksia."

 

Lisätietoja:

www.humaanitalousjohtaja.fi
www.vincit.fi/mediapankki

Tomi Pienimäki
Toimitusjohtaja, Vincit Group Oyj
p. 040 834 1399
tomi.pienimaki@vincit.fi 

Sebastian Krapf
Talousjohtaja, Vincit Group Oyj
p. 040 747 6978
sebastian.krapf@vincit.fi

Liitetiedostot

---

Ohjelmistotalo Vincit on Suomen paras työpaikka 2014 ja 2015. Vincit yhdistyi it-palveluita tarjoavan Javerdel Oy:n kanssa ja fuusiossa syntynyt Vincit Group Oyj listautuu tänä vuonna First North -markkinapaikalle. www.vincit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs