Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » SeAMKin laatujärjestelmä hyväksyttiin

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

SeAMKin laatujärjestelmä hyväksyttiin

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 10:45
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

 
Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) on hyväksynyt 14.4.2016 Seinäjoen ammattikorkeakoulun laatujärjestelmän arvioinnin. Nyt saatu laatuleima on voimassa kuusi vuotta. SeAMKin laatujärjestelmä täyttää korkeakoulujen laadunhallinnan kansalliset kriteerit ja vastaa eurooppalaisia periaatteita ja suosituksia.

SeAMKin laatujärjestelmän vahvuuksiksi nähtiin vuorovaikutus alueen kanssa, laatujärjestelmän vastuunjako sekä opiskelijakeskeiset toimintatavat ja keskittyminen oppimisprosessin tukemiseen.


Laatujärjestelmä ja strateginen johtaminen sekä liiketalouden koulutus huipputasoa

Edistynyt-arvosanan SeAMK sai liiketalouden tutkinto-ohjelman näytöstä sekä laatujärjestelmä ja strateginen johtaminen -kohdasta. Muista kohdista ja alakohdista tuloksena oli kehittyvä.

Laatujärjestelmää arvioitiin asteikolla puuttuva, alkava, kehittyvä ja edistynyt. SeAMKissa arviointikohtia oli kuusi, joista perustehtäviin liittyviä oli kolme kohtaa ja tutkinto-ohjelmiin liittyviä loput kolme.
- Tämä antaa hyvän pohjan toiminnan kehittämisellä ja vakuuttavuutta kansainväliselle yhteistyölle, kertoo SeAMKin rehtori Tapio Varmola.

Lue lisää Karvin sivuilta:
http://karvi.fi/2016/seinajoen-ammattikorkeakoulu-sai-laatuleiman-vahvuutena-vuorovaikutus-alueen/
 
Lisätiedot:
Tapio Varmola, rehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu p. 040 830 4100

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 5000 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs