Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Scandic Business School palkittiin EuroCHRIE-palkinnolla

Scandic Hotels

Scandic Business School palkittiin EuroCHRIE-palkinnolla

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2015 klo 12:40
Julkaisija: Scandic Hotels

Scandic Business School palkittiin EuroCHRIE:n International Industry Awardseissa koulutusohjelmistaan. Tunnustus myönnetään toimijalle, joka osoittaa erityistä sitoutumista matkailualan ja työntekijöiden kehittämiseen.

Scandic Business Schoolin koulutusohjelmat on suunnattu yhtiön työntekijöille. Henkilöstön kehittämisen lähtökohtana on usko siihen, että liiketoiminta sujuu parhaiten, kun työntekijät saavat mahdollisuuden hyödyntää koko osaamistaan ja kehittyä jatkuvasti. Scandic Business School täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sen ohjelmien on todistettu olevan merkittävä tekijä Scandicin työntekijöiden pitkäjänteisessä kehittämisessä. Dynaamisessa ja muuttuvassa ympäristössä työntekijöiden ammatillinen kehittyminen on mahdollista. Tämä puolestaan johtaa toiminnan ja asiakaskokemuksen jatkuvaan parantumiseen.

”Meille on suuri kunnia vastaanottaa tämä arvostettu palkinto. Se on todiste pitkäjänteisestä osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä koulutuksen kautta.” kertoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Scandic tarjoaa yhteensä 40 koulutusohjelmaa Pohjoismaissa. Kurssit on jaettu viiteen eri osa-alueeseen: Get on board, Commercial, Functional, Leadership ja Service.

”Palkitsimme Scandicin sen pitkäkestoisesta sitoutumisesta koulutukseen sekä läheisistä suhteista ja omistautumisesta korkeakoulumaailmaan,” kertoo Jan Willem Meijerhof, Head Internationalization Saxion University ja EuroCHRIE:n entinen johtaja.

Joka vuosi n. 1 400 scandiclaista osallistuu lähiopetukseen Scandic Business Schoolissa ja verkkokursseja käydään noin 24 000. Lisäksi vuosittain kaikki 14 000 tiiminjäsentä osallistuvat asiakaspalvelun kehittämiseen. Scandic Business School on nykyään osa Scandicin DNA:ta.

Palkintogaala järjestettiin 16. lokakuuta 2015 Manchesterissa ja palkinnon vastaanotti Scandicin puolesta Stephan Stahl, Director Learning & Development.


Lisätietoja:

Aki Käyhkö, toimitusjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 509 98 00, aki.kayhko@scandichotels.com

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

Liitetiedostot

About Scandic Hotels
Scandic is the market leader in Nordic hospitality with an network of almost 230 hotels with 42,000 rooms in seven countries and run by 14,000 team members. Scandic Friends is the biggest loyalty program in the Nordic hotel industry with 1.5 million members. Responsibility is a part of Scandic’s DNA and Scandic is the ‘best hotel brand’ in the Nordics (BDRC 2014). www.scandichotels.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs