Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Sähköisen tasekirjan julkistus Jyväskylässä 5.6. Taloushallintoliiton Kesäpäivillä

Suomen Taloushallintoliitto ry

Sähköisen tasekirjan julkistus Jyväskylässä 5.6. Taloushallintoliiton Kesäpäivillä

Kutsu.
Julkaistu: 29.05.2013 klo 10:54
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Hyvä toimittaja,

Taloushallinnon ja tilitoimistoalan ammattilaiset kokoontuvat 4. - 5.6.2013 Jyväskylän Paviljonkiin Taloushallintoliiton Kesäpäiville.

Sähköisen tasekirjan julkistus

Suomen XBRL-konsortio on saanut valmiiksi sähköisen tasekirjan, joka tulee tulevaisuudessa muuttamaan tilinpäätösraportoinnin sähköiseksi ja siten helpottamaan yritysten viranomaisraportointia oleellisesti. Standardoitu sähköinen tasekirja tuo tulevaisuudessa yritysten talousraportointiin nopeutta, varmuutta, tasalaatuisuutta ja ajantasaisuutta. Siirtymä sähköiseen talousraportointiin tulee vähentämään yritysten hallinnollista taakkaa. Sähköisen tasekirjan valtakunnallinen julkistus on Taloushallintoliiton Kesäpäivillä tiistaina 5.6. klo 10.45.

Kesäpäivien keskustelunaiheet

Kesäpäivien teemana on tilitoimistojen pärjääminen. Tilaisuuden avaa Jyväskylän kaupunginjohtaja Markku Andersson. Vaasan yliopiston professori Asko Lehtonen luennoi tiistaina 5.6. klo 12.30 aiheesta "Veronkorotukset kohtuuttomia?". Muita luentoaiheita ovat mm. palkkahallinnon haasteet, hyvä henkilöstötapa ja tuloksellinen johtaminen.

Kesäpäivillä juhlistetaan myös Taloushallintoliiton 45-vuotista taivalta.

Haastattelumahdollisuudet

Taloushallintoliiton puheenjohtaja Leena Rekola-Nieminen ja toimitusjohtaja Juha Ahvenniemi vastaavat mielellään kysymyksiin esimerkiksi sähköisen tasekirjan hyödyistä, pk-yritysten taloustilanteesta ja -näkymistä sekä auktorisoidun tilitoimistokumppanin merkityksestä yrityksille.

Suomen XBRL-konsortion edustajat Esko Penttinen Aalto-yliopistosta ja Elina Koskentalo TIEKE:stä ovat paikan päällä ja käytettävissä haastatteluun sähköisestä tasekirjasta.

Tervetuloa paikan päälle kuulemaan lisää. Toivottavasti näemme Jyväskylässä. Ilmoitathan tulostasi, niin olemme sinua vastassa.

Kesäisin terveisin,

Outi Mäkiniemi
Viestintäpäällikkö
p. 040 560 1742
outi.makiniemi@taloushallintoliitto.fi

Lisätietoja:

Juha Ahvenniemi, toimitusjohtaja, Suomen Taloushallintoliitto, p. 040 7669291
Outi Mäkiniemi, viestintäpäällikkö, Suomen Taloushallintoliitto, p. 040 5601742

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on Suomessa toimivien taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen liitto. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä ja sen päämääränä on kehittää tilitoimistoalaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa. Jäsenyritykset hoitavat lähes 130.000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs