Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Rovaniemeläinen yrittäjä Esa Auer nimettiin Vuoden Yllättäjäksi

Rovaniemeläinen yrittäjä Esa Auer nimettiin Vuoden Yllättäjäksi

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2013 klo 10:30
Julkaisija: VMP

Henkilöstöpalvelualan yritys VMP Group on palkinnut Rovaniemen toimipisteen yrittäjän Esa Auerin Vuoden Yllättäjä -tunnustuksella. Auer onnistui valintaraadin mukaan tehostamaan toimintaansa ja hankkimaan uusia asiakkaita taloudellisesti epävakaana aikana.

Franchising-yrittäjänä toimiva Esa Auer sanoo tuloksen tulleen koko toimiston henkilökunnan antaumuksellisesta otteesta myyntityöhön. Vuonna 2012 Rovaniemen VMP sai hankittua useita uusia asiakasyrityksiä. Myös vanhat asiakkaat tekivät aikaisempaa enemmän tilauksia. Toimipisteen liikevaihto nousi viime vuonna seitsemän prosenttia. Parhaimpina päivinä joulunaikaan toimisto välitti yli sata työntekijää paikallisiin yrityksiin. 

– Rovaniemi on yliopistokaupunki ja täällä on myös AMK, joten nuorten työntekijöiden reserviä löytyy. Henkilöstövuokrauksessa on tarjolla kuitenkin kaikenikäisiä työntekijöitä ja esimerkiksi jo eläkkeelle päässeet ammattilaiset ovat olleet suosittuja työntekijöitä yrityksissä, Esa Auer kertoo alan monipuolisuudesta.

Rovaniemellä henkilöstöpalveluja käytetään tasaisesti niin palvelu-, kaupan kuin teollisuudenkin sektoreilla. Auer arvioi, että vuonna 2012 vain rakennusalan puolella henkilöstötarve väheni. Rovaniemen toimistossa oli viime vuonna noin tuhat työnhakijaa.

– Alkanut vuosi on sumun peitossa, eikä suuntaa pysty vielä arvioimaan. Myös viime vuosi näytti ensin rauhalliselta, mutta loppua kohden vauhti kiihtyi, kertoo Esa Auer.

Auer kannustaakin paikallisia yrittäjiä rohkeuteen ja oman toiminnan kehittämiseen. Lamamielialan ei pidä antaa lamaannuttaa, koska suhdannevaihteluja on aina ja niitä tulee olemaan jatkossakin. Auer vakuuttaa paikallisen yrittäjäjärjestön puheenjohtajan roolissa, että taantuma taittuu.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jani Suominen, VMP, varatoimitusjohtaja, p. 040 307 5006, jani.suominen@vmp.fi

Esa Auer, VMP:n yrittäjä, p. 0400 188 199, esa.auer@vmp.fi

www.vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2011 oli 109 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistuneet kansainväliset henkilöstöratkaisut. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2011 VMP työllisti lähes 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs