Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Ritva Viljanen KT:n valtuuskunnan puheenjohtajaksi

KT Kuntatyönantajat

Ritva Viljanen KT:n valtuuskunnan puheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2013 klo 12:01
Julkaisija: KT Kuntatyönantajat

Apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen on valittu KT Kuntatyönantajien (Kunnallisen työmarkkinalaitoksen) valtuuskunnan puheenjohtajaksi nelivuotiskaudeksi 2013–2017. Perusturvajohtaja Jaana Ylä-Mononen ja kehitysjohtaja Minna Karhunen valittiin valtuuskunnan varapuheenjohtajiksi. Valinnat tehtiin valtuuskunnan järjestäytymiskokouksessa tänään 10. lokakuuta.

Vantaalainen Ritva Viljanen (sd.) toimii Helsingin kaupungin apulaisjohtajana. Hän on uusi jäsen valtuuskunnassa. Hän on myös ensimmäinen nainen KT:n valtuuskunnan puheenjohtajana.

Virtain perusturvajohtaja Jaana Ylä-Mononen (Kesk.) Virroilta valittiin ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi ja Järvenpään kehitysjohtaja Minna Karhunen (Kok.) Hyvinkäältä toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Valtuuskunnan muut varsinaiset jäsenet ovat Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen Kirkkonummelta (Kok.), toimitusjohtaja Pentti Itkonen (Kesk.) Lappeenrannasta, Porin apulaiskaupunginjohtaja Aulis Laaksonen (Vas.) Porista, Vantaan henkilöstöjohtaja Kirsi-Marja Lievonen (SDP) Helsingistä, Karkkilan kaupunginjohtaja Juha Majalahti (SDP) Karkkilasta, teol. yo, KM, emäntä Kirsi Ojansuu-Kaunisto (Vihr.) Hämeenlinnasta, yrittäjä Reijo Ojennus (PerusS) Parkanosta ja toimitusjohtaja Keijo Ylinen (Kok.) Kauhavalta.

Valtuuskunnan kokouksissa on lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus Kuntaliiton toimitusjohtajalla (Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma) sekä varatoimitusjohtajalla (Timo Kietäväinen). Valtuuskunta, johon kuuluu 11 jäsentä, päättää kunta-alan keskeisistä työmarkkina-asioista. Valtuuskunnan jäsenet edustavat kunnallista työnantajaa. Valtuuskunnan toimikausi on 1.10.2013– 30.9.2017.

Lisätietoja:

valtuuskunnan puheenjohtaja Ritva Viljanen, puh. 050 563 5710

viestintäpäällikkö Suvi Veramo, puh. 0400 925 625

www.kt.fi

KT Kuntatyönantajat on työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kuntia ja kuntayhtymiä työnantajina. KT neuvottelee ja sopii kunta-alan työ- ja virkaehtosopimukset. Se on keskeinen työelämän tuloksellisuuden ja laadun kehittäjä. Kunnissa ja kuntayhtymissä työskentelee 437 000 työntekijää ja viranhaltijaa. Kunta-alan palkkasumma henkilösivukuluineen on noin 22 miljardia euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs