Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Rio 2016: TAMKin koulutusosaaminen esillä Suomi-talossa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Rio 2016: TAMKin koulutusosaaminen esillä Suomi-talossa

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 11:30
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Suomalainen opettajankoulutus on laji, joka menestyy Brasiliassa. Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) on mukana kisakaupungissa esittelemässä koulutustaan Rion Suomi-talossa.

Rion kesäolympialaisissa panostetaan urheilullisen menestyksen lisäksi suomalaisen koulutuksen esittelyyn. Kisojen yhteydessä avattu Suomi-talo (Finland House) Suomen suurlähetystön tiloissa toimii kohtauspaikkana ja suomalaisen osaamisen näyteikkunana 12.–21. elokuuta.

TAMK on tehnyt yhteistyötä Brasilian opetusministeriön kanssa kouluttamalla brasilialaisia opettajia VET Teachers for the Future -koulutusohjelmassa. Nyt koulutusta esitellään kiinnostuneille paikan päällä. Mukana Suomi-talossa on myös ryhmä brasilialaisia opettajia, jotka kertovat ohjelmasta ja yhteistyöstä suomalaisten kanssa äidinkielellään portugalilla.

- Haluamme syventää yhteistyötä ja kertoa tutkintoon johtavan koulutuksen mahdollisuuksista Suomi-talon tilaisuudessa, TAMKin koulutusviennistä vastaava johtaja Carita Prokki sanoo.

Suomalaiseen koulutukseen liittyvä tapahtuma on kolmipäiväinen, 17.-19.8. VET Teachers for the Future -ohjelma on esillä kaikkina päivinä.

VET Teachers for the Future -ohjelma:

Kansainvälinen VET Teachers for the Future (Vocational Teacher Education) on koulutusvientiohjelma, joka on suunniteltu eri alojen opettajille. Koulutus on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää pedagogista osaamistaan, omaksua uusia opetusmenetelmiä sekä hyödyntää moderneja työkaluja opetuksessa. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden oppia maailmalla tunnustusta saaneesta suomalaisesta opetusjärjestelmästä sekä verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa.

www.tamk.fi/en/global/vet-teachers

Lisätietoja: Johtaja Carita Prokki, TAMK EDU, Täydennyskoulutus ja palvelut, p. 040 733 5650, carita.prokki@tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs