Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Rakennusliiton liittokokous Helsingissä

Rakennusliitto ry

Rakennusliiton liittokokous Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2011 klo 10:29
Julkaisija: Rakennusliitto ry

Rakennusliiton kolmipäiväinen liittokokous alkaa huomenna Helsingissä.

Rakennusliiton liittokokoukseen ottaa osaa 223 edustajaa, jotka valittiin maaliskuussa pidetyillä liittovaaleilla. Edustajia on 12 enemmän kuin edellisessä, vuoden 2007 liittokokouksessa, sillä liiton jäsenmäärä on kasvanut.

Rakennusliitto SAK:n neljänneksi suurin liitto yli 87 000 jäsenellään.

Rakennusliitossa on yhdeksän sopimusalaa eli talonrakennus, talotekniikan LVI -toimiala, maalaus, lattianpäällystys, maa- ja vesirakennus, maarakennus, asfaltti, vedeneristys ja rakennustuoteteollisuus.

Liittokokouksessa valitaan hallitukseen puheenjohtajien ja sihteerin lisäksi 22 jäsentä. Liittokokous valitsee myös liittovaltuuston. Valtuustoon valitaan puheenjohtajien lisäksi 48 jäsentä. Valtuuston puheenjohtajat osallistuvat myös hallituksen kokouksiin.

Nykyisin liittoa johtavalle kolmikolle ei ole asetettu vastaehdokkaita. Näin ollen puheenjohtaja Matti Harjuniemi, II puheenjohtaja Kyösti Suokas ja liittosihteeri Rauno Kurki ovat saamassa jatkopestin seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Henkilövalintojen lisäksi liittokokous hyväksyy liitolle uuden toiminnallisen asiakirjan, johon on koottu tiiviisti seuraavan neljän vuoden tavoitteet. Osastot ovat myös tehneet kymmeniä toiminta-aloitteita. Liittokokous päättää, miten tuleva johto toimii näiden toiveiden kanssa.

Liittokokoukseen tulee vieraita tärkeimmistä kansainvälisistä ja kotimaisista yhteistyöjärjestöistä.

Lisätietoja

Rakennusliitto ry

Tiedotuspäällikkö Heikki Korhonen

puh. 040 7667172

heikki.korhonen@rakennusliitto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs