Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Rakennusalalla on Kuopion seudulla tarjolla hyvin kesätöitä

Rakennusalalla on Kuopion seudulla tarjolla hyvin kesätöitä

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2014 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

– Rakennusalalla on ollut koko kevään vilkkaampaa kuin viime vuonna, rekrytointeja on edelleen käynnissä. Myös kaupan alalla on kesätöitä viime vuotta enemmän, StaffPoint Oy:n toimialajohtaja Harri Apell kertoo.

Kuopion seudulla kesätyöpaikkoja on rakennusalalla nyt jonkun verran enemmän tarjolla kuin viime vuonna.

– Suuret korjausrakennushankkeet, taloyhtiöiden peruskorjaukset sekä vilkkaana jatkunut uudisrakentaminen ovat luoneet kysyntää alalle, kertoo Harri Apell.

Kesäsesongin aikana on pulaa erityisesti ammattilaisista, kuten laattamiehistä, maalareista, mittakirvesmiehistä ja muurareista.

– Yritysten luottamus tulevaisuuteen näyttäisi säilyvän kohtuullisena, positiivista virettä on ilmassa. Hyville ammattilaisille on tarjolla hyviä tilaisuuksia jatkuvasti, Apell jatkaa.

Hän rohkaisee kesätyönhakijoita jättämään avoimen hakemuksen. Uusia kesätyöpaikkoja on tulossa vieläkin hakuun ja etenkin osa-aikaisia keikkatöitä on jatkuvasti tarjolla usealla toimialalla. 

Lisätietoja:

Harri Apell, StaffPoint Oy, 044 072 2120, harri.apell@staffpoint.fi


StaffPoint-konserni on henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjä. Yrityksessä on kolme liiketoiminta-aluetta: Henkilöstöpalvelut toimivat StaffPoint-nimellä, valmennuspalvelut Spring House -nimellä ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmiä tuotetaan Saima Soft -nimellä. Konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 300 henkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 22 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa. Vuosittain StaffPoint työllistää 15 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. StaffPoint-konsernin omistavat vakavaraiset, institutionaaliset sijoittajat GWS, Suomen Teollisuussijoitus, Etera ja Varma sekä yritysten johto. www.staffpoint.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs