Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » R-kioski etsii kauppiaita Lapista

R-kioski etsii kauppiaita Lapista

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2015 klo 10:06
Julkaisija: R-kioski

R-kioski käynnistää ensi viikon maanantaina 16.11. rekrytointikiertueen Lapissa. R-kioski tekee kauppiasmalliaan tutuksi kuudella paikkakunnalla: maanantaina 16.11. Pudasjärven Ärrällä klo 10-12, Ranuan Ärrällä klo 13-15, Posion Ärrällä klo 16-18, tiistaina 17.11., Kittilän Ärrällä klo 10-13, keskiviikkona 18.11. Keminmaan Ärrällä klo 10-12 ja Kemin Valtakadun Ärrällä klo 13-15.

R-kioskin kaksi vuotta sitten lanseerattu kauppiastoimintamalli on saanut erittäin positiivisen vastaanoton. Reitan Conveniencen kaikkien ketjujen menestyksen perustana on franchising-toiminta. Kauppiasvetoisten kioskien myynnin kasvu on selkeästi parempi kuin ketjunohjauksessa toimivien kioskien.

-R-kauppiaaksi ryhtymisen kynnys on tehty erittäin matalaksi. Kokonaisrahoituksen tarve on alhainen. Se muodostuu koulutuksen ja aloittamisen kustannukset kattavasta 6 000 euron aloitusmaksusta ja Lapissa keskimäärin noin 20 000 euron vakuustarpeesta. R-kioski tarjoaa kauppiaalle avaimet käteen periaatteella mahdollisuuden hyvään tuloksentekoon, valmiin liiketilan ja vastaa kaikista investoinneista, R-kioskin tuleva toimitusjohtaja Teemu Rissanen kertoo.

R-kioski auttaa yrityksen perustamisessa ja lupa-asioissa. R-kauppias pääsee nopeasti yrittäjyyteen kiinni kattavan valmennuksen ja kioskiharjoittelun avulla.

-R-kauppiaat omaavat hyvin erilaisia taustoja, ja meille on tullut yrittäjiä myynti-, hoiva-, markkinointi-, ja ravintola-alalta. Suurin osa heistä ei ole aiemmin toiminut yrittäjänä. Kiertueella haluammekin muistuttaa, että uudet kauppiaat saavat vahvan aloituksen kuukauden mittaisessa perehdytysvalmennuksessa. Perehdytyksen jälkeen R-kauppiaan arjen tukena on oma aluepäällikkö ja koko tukiorganisaatio. Meillä kauppiaat eivät jää yksin, lupaa Rissanen.

Kiertueella kysymyksiin ovat vastaamassa Lapin aluepäällikkö Niko Lassila ja kauppiasrekrytointivastaava Anne Lahervuori. Rekrytoinnin lisäksi kiertueella juhlitaan R-kioskin Ameriikan hodarin saapumista Lappiin ja tarjolla on maistiaisia.

 Lisätietoja:

Aluepäällikkö Niko Lassila, R-kioski Oy, p. 020 554 4102, niko.lassila(at)r-kioski.fi
Kauppiasrekrytointi, Anne Lahervuori, R-kioski Oy, p. 020 554 4134, anne.lahervuori(at)r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 620 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2014 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2014 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs