Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Proact ostaa 51 % VX Companyn Microsoft Datacenter Innovation Services -liiketoimintayksiköstä

Proact Finland Oy

Proact ostaa 51 % VX Companyn Microsoft Datacenter Innovation Services -liiketoimintayksiköstä

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 08:25
Julkaisija: Proact Finland Oy

Euroopan suurin riippumaton tallennusintegraattori Proact ostaa 51 % VX Companyn Microsoft Datacenter Innovation Services -liiketoimintayksikön osakkeista. Kauppa astui voimaan 1.6.2015.

Sopimuksen mukaan Proactilla on mahdollisuus lunastaa loputkin 49 % osakkeista, jotka tällä hetkellä omistaa sekä hollantilainen VX Company että ostetun liiketoimintayksikön toimiva johto. Nyt tehty osakekauppa liitetään osaksi Proactin liiketoimintayksikköä Business Unit Westiä.

VX Companylla on syvä tietämys Microsoft Infrastructure -kokonaisuudesta. Osakekaupan myötä Proact pystyy tarjoamaan kilpailukykyisiä Microsoft Infrastructure -ratkaisuja yhdessä konesali- ja pilviratkaisujen kanssa. Kaupan mukana Proact Netherlandsiin siirtyy 15 osaajaa. Heidän kompetenssialueisiin kuuluu muun muassa Azure, Hyper-V, Office 365, System Center, Microsoft Lync sekä Citrix ja RES software.

“Meille pääsy työskentelemään Proactin kanssa on hieno mahdollisuus. Proact on hyvässä kunnossa ja on näyttänyt kykynsä kasvaa ja keskittyä tiukasti asiakkaiden liiketoimintaan”, VX Companyn liiketoimintajohtaja Djamshid Mohammadian sanoo.

“Proact-kumppanuus auttaa VX Companya keskittymään strategisiin ydinalueisiin – sovelluskehitykseen, integrointiin ja big dataan. Osaamisemme täydentävät toisiaan ja voimme jatkossa palvella asiakkaita entistä laajemmalla asiantuntemusalueella”, Frank Martel, VX Companyn toimitusjohtaja toteaa.

”Kaupan myötä pystymme tarjoamaan merkittävää sovelluspuolen osaamista asiakkaille. Ja mikä parasta, niin voimme entisestään kehittää pilvi-asiantuntemustamme”, Proact IT Groupin konsernijohtaja Martin Ödman sanoo.

Lisätietoja:

konsernijohtaja Martin Ödman, Proact IT Group AB, puh. +46 733 56 68 11, martin.odman@proact.eu
VP (IR) Peter Javestad, Proact IT Group AB, puh. +46 733 56 67 22, peter.javestad@proact.eu

Proact on Euroopan johtava riippumaton datacenter-integraattori. Toimitamme ratkaisut kaikkiin konesaleissa tunnettuihin haasteisiin. Me tunnemme tiedon tallennuksen, varmistuksen ja arkistoinnin ja käsittelyn sekä konesalien verkkoratkaisut, tietoturvan ja kattavat palvelut. Johtavat teknologiat sekä korkeimmat sertifioinnit takaavat asiakkaillemme kustannustehokkaimmat ratkaisut ja palvelut. Vastaamme yli 70 petatavun datamäärän hallinnasta omassa pilvessämme ja olemme toimittaneet lähes 4000 ratkaisua ympäri maailmaa.

Suomen tytäryhtiöllä Proact Finlandilla työskentelee 41 henkilöä. Proact IT Group AB -konsernin osake noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisessa pörssissä. Konsernin palveluksessa on 660 työntekijää ja se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Alankomaissa, Saksassa, Belgiassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Konsernin liikevaihto 2014 oli noin 253 miljoonaa euroa.

www.proact.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs