Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Pro Rakennemuutos -seminaari

Lahden ammattikorkeakoulu

Pro Rakennemuutos -seminaari

Kutsu.
Julkaistu: 18.11.2013 klo 14:48
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Pro Rakennemuutos seminaari 9.12.2013

Pro Rakennemuutos –seminaari
9.12.2013 klo 11-15
Hiihtomuseon auditorio, Lahden urheilukeskus, Salpausselänkatu 8, Lahti

Työ- ja elinkeinoelämä tarvitsee uusia ansaintalogiikoita ja markkinoita kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Alueiden odottamattomat ja nopeat rakennemuutokset vaikuttavat yritysten toimintaan voimakkaasti, mutta sisältävät niiden negatiivisista vaikutuksista huolimatta uusia positiivisia lähtökohtia ja mahdollisuuksia.

Lahden ammattikorkeakoulu järjestää Pro Rakennemuutos –seminaarin, jonka tavoitteena on tehdä näkyväksi Päijät-Hämeen elinkeinoelämälle ja julkiselle sektorille suunnattuja uusia mahdollisuuksia. Seminaarissa pohditaan, miten alueen strategiset valinnat voivat edistää uusien innovatiivisten ja menestyvien tuotteiden ja palveluiden kehittämistä, kehitetään päijäthämäläistä yhteistoimintaa ja suunnitellaan tulevaisuutta.

Seminaari on suunnattu Päijät-Hämeen aluekehitystoimijoille, yrityksille ja oppilaitoksille. Seminaarin lähtökohtana on Lahden ammattikorkeakoulun Proaktiivisesti kohti rakennemuutosta (ENNE) -projektissa kehitetty alueellinen varautumismalli ja sen tulokset. Pitkän aikavälin varautumiseen tarkoitettu toimintamalli on kehitetty alueellisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteistyön tuloksena ja sitä voidaan soveltaa eurooppalaisilla alueilla.

Seminaariohjelmassa käsitellään lisäksi mm. yritysten klusterisoitumista ja kansainvälisiä sijoituksia, käytäntölähtöisen innovaatiotoiminnan soveltamista sekä Cleantechin ja muotoilun merkitystä alueen kehittämisessä.

Seminaarin ohjelma liitteenä.

Lisätietoja:  
Jari Hautamäki, projektipäällikkö
Proaktiivisesti kohti rakennemuutosta –projekti
Puh. 0500 498 127
jari.hautamaki@lamk.fi

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs