Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » POTKUT - Haaksirikko vai uusi mahdollisuus, ilmestyy viikolla 43

Minerva Kustannus Oy

POTKUT - Haaksirikko vai uusi mahdollisuus, ilmestyy viikolla 43

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Pekka Hämäläinen – Jukka-Pekka Vuorinen:
POTKUT
Haaksirikko vai uusi mahdollisuus

Mitä voi tehdä, kun elämäntilanne äkillisesti muuttuu työpaikan menettämisen myötä? Miten käsitellä vihaa, katkeruutta ja muita potkujen herättämiä tunteita? Entä mistä voisi löytää voimia uuteen nousuun?
Kirjassa tunnetut ihmiset kertovat omia kokemuksiaan potkujen saamisesta, potkujen antamisesta, yrittämisestä, pelosta ja uudesta noususta ja onnistumisesta.
Potkujen saamisen lisäksi myös potkujen antaminen voi olla rankkaa. Mitä ajattelee Suomen kuuluisin julkisuuspotkujen antaja Hjallis Harkimo, ja miten suurteollisuuden pitkänlinjan menestyjä Martin Saarikangas löysi tiukoissa tilanteissa mielen tasapainon?
Pekka Hämäläinen ja Jukka-Pekka Vuorinen osoittavat, että rankka elämäntilanne voi olla myös ovi johonkin paljon entistä parempaan.
Kirja perustuu useiden julkisuuden henkilöiden haastatteluihin sekä tekijöiden omakohtaisiin kokemuksiin. Yhdessä haastateltaviensa kanssa Pekka Hämäläinen ja Jukka-Pekka Vuorinen etsivät uusia näkökulmia potkujen jälkeiseen elämään ja teitä uuteen nousuun.

Pekka Hämäläinen – Jukka-Pekka Vuorinen: Potkut - Haaksirikko vai uusi mahdollisuus
ISBN/EAN 978-952-312-048-8
Luokka 17.3
252 s.
Ilmestyy viikolla 43/2014

Lue lisää: Potkut

Pekka Hämäläinen on työyhteisöjen vuorovaikutuskouluttaja, perheterapeutti ja kirjailija, jonka kirjoja on myyty kymmeniä tuhansia kappaleita. Hän on kirjoittanut mm. kirjat Rennosti vastuullinen työssä ja elämässä, Elämä on epäreilua – Hyväksy ja anna anteeksi, Sinulla on vain yksi elämä, Hyvä parisuhde, Isä ja minä sekä Elämisen vimma ja syvä ilo.
Jukka-Pekka Vuorinen on Hyvinkäällä asuva sertifioitu mentori ja coach sekä mentaalivalmentaja, joka on pitkään toiminut urheilujohtajana mm. jääkiekon SM-liigan ja Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtajana.

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja kansikuvat:
Merja Varon| 050-5474747 | merja.varon@minervakustannus.fi
Jorma Mahlanen | 044-5678072 | jorma.mahlanen@minervakustannus.fi

 

Liitetiedostot

Minerva Kustannus Oy julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi. Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs