Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Positiivinen tulosvaroitus Lempäälässä: kolme miljoonaa parempi tulos verrattuna edellisvuoteen

Lempäälän kunta

Positiivinen tulosvaroitus Lempäälässä: kolme miljoonaa parempi tulos verrattuna edellisvuoteen

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2016 klo 05:45
Julkaisija: Lempäälän kunta

Lempäälän kunnan uusi rohkea toimintatapa tuottaa nyt tulosta ja näkyy myös tuloksessa. Kunnan taloudellinen tulos on noin 3 miljoonaa euroa parempi verrattuna aikaisempaan vuoteen. 

Suuri kiitos tästä isosta harppauksesta kuuluu henkilöstöllemme, kiittelee kunnanjohtaja Heidi Rämö. Uusi toimintatapa on kannustanut henkilöstöä ideoimaan omaa työtään kehittäviä asioita ja ottamaan nopeasti uusia toimintatapoja käyttöön. Ilman henkilökunnan ideoita ja ennakkoluulotonta uusien toimintatapojen omaksumista tämä ei olisi ollut mahdollista, kunnanjohtaja Heidi Rämö kiittelee. 


Uudenlainen toimintakultuuri ja ideoinnin merkitys talouden ja palvelun parantamisessa lanseerattiin kehittämistilaisuuksissa, joiden toteutuksen apuna toimi Kissconsulting Oy. Työ on toteutettu vahvasti myös arjessa. Kehittämistilaisuuksissa tuli jo huikeat 600 uutta ideaa, joita on lähdetty viemään arjessa eteenpäin. Ideoiden määrän kasvu on ollut jo nyt 29900%, verrattuna edellisvuosiin. Tulokset todistavat, että talouden parantaminen on usein kiinni pienistäkin idoista ja teoista. Kun näistä kasvaa isompi puro näkyy toimintatapa myös taloustilanteessa, muistuttaa henkilöstöjohtaja Auli Nevantie.

- Meillä on nyt muutenkin erittäin innostunut vire päällä ja paljon asioita on työn alla. Olen todella ylpeä henkilöstöstämme ja innolla odotan, mihin me tällä menolla vielä jatkossa pystymmekään. Nyt jos koskaan tarvitaan fiksuja ratkaisuja taloudellisen kannattavuuden lisäämiseen ja me tunnumme olevan siinä oikealla tiellä, Rämö iloitsee.

Lisätietoa:

Kunnanjohtaja Heidi Rämö, 0401337803, heidi.ramo@lempaala.fi

Henkilöstöojohtaja Auli Nevantie auli.nevantie@lempaala.fi

Kissconsulting Maarika Maury 050-5900412, maarika@kissconsulting.fi

Liitetiedostot

Lempäälä on pirkanmaalainen kunta, joka on tunnettu parhaasta asukkaiden tyytyväisyydestä. Lempäälä on vahvan ideakulttuurin ja keskinäisen yhteistyön kunta. Lupaa tehdä ja toteuttaa asioita korostetaan Lempäälässä.  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs