Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Porvoo Works -tapahtumalle finaalipaikka Evento Awards -kilpailussa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Porvoo Works -tapahtumalle finaalipaikka Evento Awards -kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2014 klo 15:23
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn Porvoon yksikön vuosittain järjestämä Porvoo Works -ammattiseikkailu on päässyt finaaliin Evento Awards -kilpailun Kuluttajatapahtuma-sarjassa, jossa etsitään parasta avointa, kuluttajille suunnattua tapahtumaa, jolla on selkeä kohderyhmä ja tavoite.

Alun perin SYMBIO Living Lab ESR-hankkeessa kehitetty Porvoo Works -ammattiseikkailu on osallistava ja toiminnallinen tapahtuma, jossa nuoret saavat eväitä työnhakuun ja kannustavaa tietoa työelämästä. Tapahtuma suunnitellaan nuorilta nuorille -periaatteella ja järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

– Yhdessä nuorten ja työelämän edustajien kanssa luotuun toiminnalliseen tapahtumaan on kolmen vuoden aikana osallistunut lähes 1200 porvoolaista toisen asteen opiskelijaa. Tapahtumalla pyritään paitsi lisäämään nuorten tietoa työnhausta, niin myös muuttamaan asenteita positiivisemmaksi työelämän suhteen, matkailun lehtori Monika Birkle kertoo.

Tapahtumaan osallistuu oppilaita alueen toisen asteen oppilaitoksista: Borgå Gymnasium, Point College, Linnankosken lukio, Amisto, Edupoli sekä Borgå folkakademi. Yhteensä osallistujia on vuosittain lähes neljäsataa.

Mukana oleville matkailualan opiskelijoille Porvoo Works on hyvää oppia tapahtumien käyttäjälähtöisestä järjestämisestä. Alueen yritykset ja organisaatiot osallistuvat tapahtumaan ja verkottuvat alueen nuoriin. Tapahtuma myötä työnantajat saavat mietitympiä työhakemuksia sekä paremmin valmistautuneita nuoria haastatteluihin.

– Finaaliin pääseminen on hieno tunnustus tehdylle työlle. Olemme kehittäneet tapahtumaa käyttäjälähtöisesti usean vuoden ajan ja luoneet toimivan konseptin, iloitsee Monika Birkle.

Porvoo Works järjestetään seuraavan kerran 3.–7.3.2014.

 

Lisätietoja: lehtori Monika Birkle, monika.birkle(at)haaga-helia.fi

 

Evento Awards -kilpailun tavoitteena on etsiä luovat, luotettavat ja parhaat osaajat tapahtuma-alalta. Kilpailu ratkeaa 30. tammikuuta. Muut finalistit ja lisätietoja kilpailusta täällä.

Lisätietoja Symbio Living Lab -hankkeesta, jossa Porvoo Works kehitettiin, saa esimerkiksi HAAGA-HELIAn julkaisusta Käyttäjälähtöisyyttä oppimassa.

 

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs