Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Porvoo Works Rocks! - Työelämätapahtuma nuorille

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Porvoo Works Rocks! - Työelämätapahtuma nuorille

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2015 klo 12:37
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian opiskelijat järjestävät Porvoon nuorille työllistymistä edistävän festarin.

Nuorten työllistyminen on koko ajan esillä eri medioissa. Tällä hetkellä ajankohtaisinta on kesätyöpaikkojen hakeminen. Porvoo Works -tapahtuma auttaa Porvoon nuoria töiden haussa. Tapahtumassa esille nousevia teemoja ovat muun muassa CV:n kirjoittaminen ja itsestä kertominen, sähköiset haut ja työhaastattelussa toimiminen. Näitä ja monia muita aiheita käsittelemällä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun nuoret auttavat alueen lukiolaisia ja ammattikoululaisia valmistautumaan työnhakuun.

Festariteemaisen tapahtuman Rantalavalla tarjotaan tietoa työnhausta, Down by the CV avaa CV:n kirjoittamisen salat ja työhaastatteluun valmistaudutaan Backstagella. Main stagella pääesiintyjänä on Haaga-Helian opiskelija Konstantiv Kovalev, joka varmistaa rennon tunnelman musiikki-esityksillään. Main stagella on myös tietoiskuja eri ammateista sekä opinnoista Haaga-Heliassa. Eri lavoilla esiintyvät opiskelijat antavat konkreettisia vinkkejä työnhakuun kertomalla omista kokemuksistaan.

Porvoo Works järjestetään 2.–6.3.2015 Porvoo Campuksella osoitteessa Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo. Tapahtumaan osallistuu n. 350 nuorta Borgå Gymnasiumista, Linnankosken lukiosta, Point Collegesta ja Borgå Folkakademista. Kolmikielinen tilaisuus järjestetään nyt jo neljättä kertaa. Porvoo Works -tapahtuman järjestävät Haaga-Helia Porvoo Campuksen matkailuopiskelijat.

Porvoo Works ohjelma:
Maanantai 2.3. klo 14.30–16.00 Borgå Gymnasium
Tiistai 3.3. klo 8.00–11.00 Borgå Gymnasium
Torstai 5.3. klo 9.00–11.30 Linnankosken lukio ja Point College
Torstai 5.3. klo 14.00–16.00 Borgå Folkakademi ja Point College (ohjelma englanniksi)
Torstai 5.3. klo 14.30–16.00 Borgå Gymnasium
Perjantai 6.3. klo 9.00–11.30 Linnankosken lukio

Lisätietoja: Opiskelijaryhmän viestintävastaava Senja Kolesina, puh. 040 7209 091, ksenja.kolesina@myy.haaga.helia.fi ja ohjaava opettaja Monika Birkle puh. 050 406 6715, monika.birkle@haaga-helia.fi sekä tapahtuman FB-sivuilla https://www.facebook.com/PorvooWorks

 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs