Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Pikastarttien kautta sosiaalinen media tutuksi

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Pikastarttien kautta sosiaalinen media tutuksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2014 klo 12:12
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun järjestämien pikastarttien avulla yrittäjät ovat saaneet kattavan tietopaketin sosiaalisen median ja markkinoinnin sekä myynnin yhdistämisestä. Koulutukset ovat täyttyneet pikavauhtia, ja osallistujat ovat olleet tyytyväisiä koulutuksien tarjontaan. Erityisen suosittu oli ensimmäisenä järjestetty Facebook-koulutus.

Pikastarttien kaksi viimeistä kertaa järjestetään 10. ja 17.4. klo 15–17 HAMKin Visamäen kampuksella. Näillä kerroilla aiheina ovat YouTube ja Google+. Viimeisiin kertoihin on vielä mahdollisuus ilmoittautua, mutta koulutuspaikat ovat tähän asti menneet nopeasti. Koulutukset ovat saaneet paljon kiinnostusta osakseen, eikä yksikään tilaisuus ole jättänyt osallistujia eväittä.

”Maailma on someistunut”

Puolisonsa kanssa yritystä perustava Hannu Sundqvist suosittelee koulutusta kaikille: – Kannatan läsnäoloa somessa, mutta alkavana yrittäjänä täytyy kuitenkin miettiä, mitkä työkaluista ovat toiminnalle parhaita. Tarkoituksena olisi ottaa käyttöön useita sometyökaluja uudessa yrityksessä näiden koulutusten jälkeen.

– Maailma on someistunut ja muutoksessa on pysyttävä mukana. Pikastarteista on saanut hyvän kuvan koko sosiaalisesta mediasta ja siellä käytettävistä työvälineistä, kertoo kaikkiin koulutustilaisuuksiin osallistunut Vanajaveden opiston koulutussuunnittelija ja tiedottaja Mikko Itävaara. 

Koulutuksen taustalla useita yhteistyökumppaneita

Pikastartit ovat osa Yrittäjyysyhteisön JUNA -hanketta. Hanke on ESR-rahoitteinen hanke, ja tuen on myöntänyt Hämeen ELY-keskus. Mukana hankkeen kokonaisuuden toteuttamisessa Hämeen ammattikorkeakoulun lisäksi ovat Yrityspaja Oy sekä Kehittämiskeskus Oy Häme.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Eveliina Toivonen, työelämäpalvelukoordinaattori, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi tai p. (03) 646 4361

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs