Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Patinan valikoimassa persoonallisia kierrätyskoruja

Tuoterengas

Patinan valikoimassa persoonallisia kierrätyskoruja

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 15:53
Julkaisija: Tuoterengas

Tuoterenkaan Patina-myymälän valikoimassa on nyt koruja, jotka on valmistettu erilaisista kierrätysmateriaaleista. Monet koruista ovat uniikkikappaleita.

Uusiotuotteena valmistetuista koruista löytyy kaula-, ranne- ja korvakoruja. Nainen korujen takana on Nina Louhimaa, joka näkee kauneutta arkisissakin asioissa.

– Käytän korujen materiaalina esimerkiksi tapettia, nappeja, sähköjohtoja, ruuveja, muttereita, ja verhotangon renkaita. Siitä tehdään, mitä on tarjolla, Louhimaa kertoo.

Korut on valmistettu kokonaan käsityönä, ja monet niistä ovat uniikkikappaleita. Louhimaa muistuttaa, että myös vanhat, rikkinäiset korut ovat hyvää uusiokorujen materiaalia.

– Jos sinulla on rikkinäinen koru, jonka olisit muuten heittämässä pois, niin voit tuoda sen Patinaan vaikka samalla, kun tuot muutakin tavaraa kierrätykseen.

Alun perin keraamikoksi valmistunut Louhimaa on työskennellyt Tuoterenkaalla noin kaksi kuukautta.

– Tämä on ollut tosi mukavaa, sillä pääsen tekemään sitä, mistä pidän eniten. Kaikenlainen käsillä tekeminen on minulle intohimo ja elämäntapa.

Lisätietoja

Tuoterengas, vastaava työvalmentaja Katja Ålander, puh. 044 708 1035

Patina-kierrätysmyymälä Jalkarannantie 20, Lahti. Avoinna ma-pe klo 9-17, la 10–15

 

Tuoterengas tarjoaa heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille yksilöllisiä ja räätälöityjä työllisyyspolkuja. Työhönvalmennusta järjestetään Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa, Nastolassa, Asikkalassa ja Padasjoella. Tuoterengas on osa Päijät-Hämeen koulutuskonsernia. www.tuoterengas.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs