Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Olisiko työpaikkasi Suomen Paras Savuton Työpaikka 2012?

Suomen ASH ry

Olisiko työpaikkasi Suomen Paras Savuton Työpaikka 2012?

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2012 klo 11:42
Julkaisija: Suomen ASH ry

Ilmoita työpaikkasi Paras Savuton Työpaikka -kilpailuun, jos työpaikkasi savuttomuustyö ansaitsee mielestäsi kiitosta. Etsimme työpaikkaa, joka on jo savuton tai ponnistelee sitä kohti. Etsimme tositarinoita onnistumisesta, siitä miten työyhteisössä on menty läpi harmaan kiven vastoinkäymisistä huolimatta. Annamme nyt puheenvuoron työpaikoille, haluamme tuoda esille erilaisia kokemuksia työpaikkojen savuttomuuden kehityksestä.

Useissa työpaikoissa suunnitellaan tälläkin hetkellä laaja-alaista savuttomuuden toimeenpanoa. Tupakointikieltojen on osoitettu edistävän tupakoinnin lopettamista ja terveyttä. Tupakoinnin lopettamisen vaikutukset näkyvät välittömästi. Savuton työpaikka ilmentää, että työnantaja arvostaa työntekijöitään ja haluaa suojella heidän terveyttään ja edistää hyvinvointia ja työssä jaksamasta.

Savuton Suomi 2040 – hanke käynnisti vuonna 2011 vuosittaisen kilpailun, jonka tarkoituksena on palkita työpaikkoja arvokkaasta työstä työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin eteen sekä tuoda julkisuuteen hyviä esimerkkejä ja kokemuksia toimivista käytännöistä.

 Kilpailuun voi ilmoittautua 31.3.2012 saakka. Voittajat julkistetaan ja palkitaan Savuton Suomi 2040 -seminaarissa keväällä 2012.

Ilmoita yhteisösi/yrityksesi/osastosi kilpailuun Savuton Suomi 2040 -sivuilla:

www.savutonsuomi.fi ja haasta mukaan myös muita yrityksiä ja yhteisöjä.

Meidät löytää myös Facebookista.

***

Savuton Suomi 2040 -hankkeen taustalla vaikuttavat terveyden edistämistä, erityisesti tupakoinnin vähentämistä painottavat organisaatiot:

Työterveyslaitos, Hengitysliitto Heli, Filha ry, Hyks - Keuhkosairauksien klinikka, Suomen keuhkolääkäriyhdistys ry, Suomen Syöpäyhdistys, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, SOSTE ry, Suomen ASH (Action on Smoking and Health) ry, Lääkärit tupakkaa vastaan -verkosto, Suomen Sydänliitto, Savuton pääkaupunkiseutu -hanke, Suomen terveyttä edistävät sairaalat ry, EHYT ry, Pfizer Oy

Lisätietoja: Tiina Ohtonen, tiedottaja, Suomen ASH (Action on Smoking and Health) ry, tiina.ohtonen(at)suomenash.fi

***

Liitetiedostot

Suomen ASH (Action on Smoking and Health) ry on vuonna 1989 tupakkapolitiikan kehittämiseen perustettu kansanterveysjärjestö. Toiminta painottuu tupakkatuotteiden käytön loppumiseen ja aloittamisen ehkäisyyn. Tavoitteena on Savuton Suomi 2040. Suomen ASH hallinnoi Savuton Suomi 2040 -hanketta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs