Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Nuoret yrittäjät kilpailevat DuuniExpon yhteydessä ke 29.1.

Koulutuskeskus Salpaus

Nuoret yrittäjät kilpailevat DuuniExpon yhteydessä ke 29.1.

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2014 klo 09:04
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Päijät-Hämeen NY-aluemessut järjestetään keskiviikkona 29.1.2014 klo 9-16 DuuniExpon ja Yrittäjyyspäivien yhteydessä Lahden Messukeskuksessa. Aluemessuilla Päijät-Hämeen opiskelijat esittelevät ja myyvät harjoitusyritystensä tuotteita ja palveluja sekä kilpailevat keskenään. Kilpasarjoja on mm. paras tuote/palvelu, paras liikeidea, paras messuosasto ja paras myyjä. Samalla nuoret yrittäjät oppivat, mitä kaikkea messutapahtumaan osallistuminen pitää sisällään.

Messujen kaksi parasta yritystä pääsevät loppukilpailuun valtakunnallisille Uskalla yrittää -messuille, jotka järjestetään huhtikuussa 2014 Kajaanissa.

Yrittäjistä ja liike-elämän toimijoista koostuva tuomaristo kiertää messuosastoilla ja valitsee päivän päätteeksi mm. parhaan messuosaston ja parhaan yrityksen. Tuomarien kommentit ja parhaiden NY-yritysten julkaiseminen kuullaan klo 15.00 alkaen.

Päijät-Hämeen aluemessuilla kilpailee perusasteen opiskelijoita Padasjoen yhtenäiskoululta, toisen asteen opiskelijoita Koulutuskeskus Salpauksesta, Salpauksen lukiosta ja Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä. Korkea-astetta edustaa Lahden ammattikorkeakoulu.

Mukana messuilla on 21 NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevaa yritystä. NY-yritykset ovat opiskelijoiden perustamia harjoitusyrityksiä, jotka toimivat oikealla rahalla yhden lukuvuoden ajan.

Aluemessuille on vapaa pääsy, ja sinne ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. Messujen järjestäjänä toimii Päijät-Hämeen YES-keskus. Päijät-Hämeen YES-keskus on Koulutuskeskus Salpauksen hanke, joka toimii Hämeen ELY-keskuksen rahoittamana toukokuun 2014 loppuun.

Tervetuloa NY-aluemessuille osastolle 28!

Lisätietoja

projektisuunnittelija Sari Mertsalmi, puh. 044 708 0846

yrittäjyysvalmennuspäällikkö Heidi Hosiokangas, puh. 044 708 0650

Lisätietoja DuuniExposta www.duuniexpo.eu

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs