Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Nummelaan aukeaa uusi alusasujen erikoisliike PUTIIKKI BRA SATSAA PALVELUUN

Putiikki Bra

Nummelaan aukeaa uusi alusasujen erikoisliike PUTIIKKI BRA SATSAA PALVELUUN

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2015 klo 10:17
Julkaisija: Putiikki Bra

Alusvaatteiden erikoisliike Putiikki Bra avaa ovensa 9.4. Vihdin Nummelaan. Liikkeen rennon tyylikäs ilme on sisustussuunnittelija Riitta Bergmanin käsialaa. Yrittäjä Merja Järventausta lupaa tehdä alusvaatteiden ostosta stressittömän hetken, irtioton arjen keskellä.

Putiikki Bra satsaa paitsi huolella mietittyyn valikoimaan, erityisesti henkilökohtaiseen palveluun. Monipuolisen valikoiman rinnalla tuore yrittäjä Merja Järventausta haluaa huomioida myös asiakkaiden erilaiset tarpeet kuten rintaproteesien käyttäjät tai juuri ensimmäisiä liivejään hankkivat nuoret.

Uuden liikkeen lähtökohtana oli toteuttaa alusvaatteiden erikoisliike, jossa rento tunnelma yhdistyy mukavasti pieneen luksukseen. Kriteerinä olivat riittävän tilavat sovituskopit ja hyvä valaistus. Tässä on onnistuttu loistavasti. Rennon tyylikkääseen myymälään on mukava tulla palveltavaksi tai vain piipahtaa kurkistamaan uusimpia malleja.

Avajaisten jälkeen suunnitteilla on erilaisten teemojen ympärille ideoituja asiakasiltoja  ja asiantuntijatilaisuuksia sekä pienille, 6-10 hengen ryhmille sopivia Private shopping -iltoja.

Hyvin istuvien rintaliivien myötä ryhti paranee

Moni suomalainen nainen kokee alusvaatteiden ostamisen hankalaksi. Alusvaatteet kertovatkin kenties karuimmin vartalossa vuosien kuluessa tapahtuneet muutokset. Erityisesti iän myötä moni käyttää vääränkokoisia rintaliivejä.

Järventausta korostaa paitsi sovittamisen, myös henkilökohtaisen palvelun merkitystä itselleen sopivien alusvaatteiden löytämisessä. Eri valmistajien kokoluokitukset voivat vaihdella runsaasti ja rintaliivien kooissa voi olla eroa myös saman valmistajan eri mallien välillä. Kokomerkintä on naisille tärkeä, mutta ympärysmitan muutosta ei usein tunnisteta.

"Yleisin virhe alusvaatteiden valinnassa on, että ympärysmitta on liian suuri ja kuppikoko liian pieni. Rintaliivien tarkoitus on ennen kaikkea tukea, ja tätä vääränkokoiset liivit eivät tee. Sinne päin ei ole rintaliivien ostossa hyvä ajattelutapa,” sanoo Järventausta.

Suomalaisten naisten kuppikoko on kasvanut. Tärkeää on valita hyvin istuvat, riittävän kokoiset ja tukevat liivit. Silti kauneusarvoista ei tarvitse tinkiä, lupaa Järventausta.

Liivejä täytyy olla vähintään kolmeen eri tarkoitukseen, arkeen, juhlaan ja urheiluun. Arkiliivien valintaa määrittelee ennen kaikkea se, millaista työtä tekee. Istumatyössä tarvitaan erilaisia liivejä kuin esimerkiksi työssä missä liikutaan tai nostellaan paljon. Valikoimassa ja erityisesti palvelussa haluan huomioida erilaiset tarpeet ja myös erityisryhmät. Mitä ei löydy, se tilataan”, lupaa Järventausta.

  • Putiikki Bra, Pilkkukuja 1, Nummela
  • Avajaisia vietetään 9. - 11.4., to - pe klo 10-19 ja lauantaina klo 10-14.

 Lisätiedot:

Liitetiedostot

Alusvaatteisiin erikoistunut Putiikki Bra avaa ovensa 9.4. Vihdin Nummelaan. Liike on avoinna ma-ke 10-18, to-pe 10-19 ja la 10-14. Mallistossa mm. Anita, Amoena, Falke, Felina, Marie Jo, PrimaDonna ja Sapph, myös uima- ja yöasut sekä sukkahousut. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs