Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » NonstopRekrystä töitä nuorille aikuisille

Lahden kaupunki

NonstopRekrystä töitä nuorille aikuisille

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 14:41
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ohjaamo Lahden ja henkilöstöyritysten järjestämä NonstopRekry tarjoaa nuorille aikuisille sekä lyhytkestoisia että pidempiaikaisia töitä monilta eri toimialoilta. Työt soveltuvat eri koulutustasoille ja osaan työtehtävistä ei tarvita lainkaan koulutusta. Alle 30-vuotiaat voivat käydä työhaastattelussa Ohjaamossa, Kirkkokatu 21 E, ilman ajanvarausta arkisin kello 10.00–16.00.

Ohjaamo aloitti NonstopRekry-kokeilun tänä keväänä yhdessä VMP Group Oy:n kanssa. Nyt rekryt laajenevat ja mukana ovat myös Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, Opteam Yhtiöt Oy, HR-Yhtiöt Oy, Go On Finland Oy, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy ja Rekrytointipalvelu Sihti Oy.

Ohjaamo Lahti on kahvilamainen palvelupiste, josta nuoret aikuiset saavat ohjausta töidenhaussa ja opiskelupaikan etsimisessä. Päivittäin tavattavissa ovat muun muassa TE-toimiston asiantuntija, koulutusohjaaja, palveluohjaaja ja työhönvalmentaja. Ohjaamo Lahti on Euroopan sosiaalirahaston tukema hanke, jota koordinoi Lahden kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja

Pauliina Tuominen
Koordinaattori / Ohjaamo Lahti -hanke
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 716 1080
pauliina.tuominen@lahti.fi

Katja Karevaara
Hankepäällikkö / Ohjaamo Lahti -hanke
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 044 716 1079
katja.karevaara@lahti.fi
www.ohjaamolahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs