Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Nimityksiä Miktechissä

Miktech Oy

Nimityksiä Miktechissä

Tiedote.
Julkaistu: 15.11.2013 klo 13:14
Julkaisija: Miktech Oy

Karoliina Tanskanen (FM) on nimitetty Venäjä-liiketoimintojen kehityspäälliköksi Innovaatio- ja teknologiakeskus Miktech Oy:hyn. Tanskanen siirtyi Miktechiin ISBE Oy:stä, missä hän on työskennellyt Yritysten Ympäristötiedotuskeskus Pietarissa -hankkeen projektipäällikkönä. Lisäksi Tanskasella on pitkä kokemus IVY-maiden myynti- ja vientitehtävistä Sandvik Mining and Construction Oy:ssä.

Miktechissä Tanskanen työskentelee Etelä-Savon teknologia-asiamies Pietarissa -hankkeessa. Hän tukee tehtävässään venäläisiä yrityksiä, jotka ovat perustaneet tytäryhtiön Etelä-Savoon tai käynnistävät liiketoimintaa alueella. Lisäksi Tanskanen auttaa eteläsavolaisia yrityksiä kansainvälistymään Venäjällä.

Miktechin uudeksi hankeassistentiksi on puolestaan nimitetty Marjo Eerikäinen, tradenomi (ylempi amk) MBA. Hänen toimenkuvansa sisältää hankkeiden toteutukseen, seurantaan sekä talous- ja hankehallintoon liittyviä toimia sekä viestinnän koordinointia.

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Etelä-Savon teknologia-asiamies Pietarissa-hanketta rahoittavat Euroopan Unionin aluekehitysrahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs