Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Myynnin foorumi yritysten tueksi

Centria-ammattikorkeakoulu

Myynnin foorumi yritysten tueksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2015 klo 15:25
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius ja Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus lähtevät yhteistyössä alueen yritysten kanssa rakentamaan Keski-Pohjanmaalle uudenlaista yhteistoimintamallia ja asiantuntijapalveluiden tuottajaverkostoa, Myynnin foorumia.  

Myynnin foorumi kokoaa kotimaan ja kansainvälisen kaupan myynnin ja markkinoinnin asiantuntijat yhteen tuottamaan palveluja alueen elinkeinoelämän tarpeisiin. Tavoitteena on vakiinnuttaa asiantuntijapalveluiden tuottajaverkosto pysyväksi toiminnaksi alueellemme. Lisäksi foorumin tarkoituksena on karsia koulutusorganisaatioiden päällekkäisyyksiä, parantaa ja kehittää palvelujen laatua sekä sopia organisaatioiden välisestä työnjaosta.  

Myynnin foorumi tulee vahvistamaan kasvuhakuisten mikro- ja pk-yritysten liiketoimintaosaamista ja kansainvälistymisvalmiuksia sekä rohkaisemaan myös aloittavia yrityksiä kansainvälisille markkinoille.

- Pilottiprojektien kautta yrityksillä on mahdollisuus kehittää omaa myynnin ja markkinoinnin liiketoimintaosaamista, kertoo projektipäällikkö Asta Aikkila-Vatanen Centria-ammattikorkeakoulusta.

Parhaillaan mukaan haetaan Kokkolan ja Kaustisen seutukunnasta yhdeksää pilottiyritystä kehittämään myynnin prosesseja, tuotteita ja palveluja yhdessä tutkimus-, kehittämis- ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Pilottiyritykset valitaan mukaan 12.6. mennessä.

Myynnin foorumia rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto, Keski-Pohjanmaan liitto sekä Kokkolan ja Kaustisen seutukunnat ja se kestää 30.4.2017 saakka.

Lisätiedot:
projektipäällikkö Asta Aikkila-Vatanen, 044 725 0346, asta.aikkila-vatanen@centria.fi               
www.myynninfoorumi.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   21
Opiskelijoita                                          2852
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253
Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs