Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Muutos Kampus 2013 -tapahtumaviikon ohjelmaan: Juhani Tammisen luento siirtyy

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Muutos Kampus 2013 -tapahtumaviikon ohjelmaan: Juhani Tammisen luento siirtyy

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 15:23
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Muutos 18.4.2013 kello 15.23 lähetettyyn tiedotteeseen:

Kampus 2013 -tapahtumaviikon torstain 25.4. ohjelmassa oleva Juhani Tammisen luento siirtyy ilmoitetusta aikataulusta. Tammisen luennon uusi aika on kello 1213. Aiemmin kello 1213 pidettäväksi ilmoitettu tutkija Kyllikki Taipale-Erävalan luento "Tutkimustuloksia pk-yritysten osaamisesta" on valitettavasti peruttu.

---

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu järjestää 23.–25.4.2013 kaikille avoimen Kampus 2013 -tapahtumaviikon Kasarminmäen kampuksella.

Tapahtumaviikon tavoitteena on tehdä KyAMK:n ja Kasarminmäen toimijoiden toimintaa ja toimijoita tutuksi yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille, opiskelijoille ja suurelle yleisölle.

Tapahtumapäivät on teemoitettu eri kohderyhmille. Tiistai on suunnattu opiskelijoille, keskiviikkona vietetään kansainvälistä ja englanninkielistä teemapäivää ja torstai on varattu yrityksille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Torstaina yrittäjyydestä kiinnostuneilla on myös mahdollisuus tutustua eri yritysmuotoihin.

Tapahtuma pitää sisällään muun muassa seminaareja, tietoiskuja, yleisöluentoja sekä muuta ohjelmaa. Päivien ohjelmaan pääsee tutustumaan tarkemmin tapahtuman sivuilla www.kyamk.fi/kampus2013.

Tapahtumaviikon tärpeiksi voisi nostaa tiistain Living Lab palvelumuotoilun menetelmänä -seminaari sekä torstain Restorative Environment Design with Wood -seminaarin sekä Korkeakouluharjoittelun mahdollisuudet -seminaarin. Torstaina 25.4. tapahtumaviikolla vierailee myös aurinkokuningas Juhani Tamminen kertomassa menestymisestä!

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Palvelukoordinaattori Mari Tynys
p. 044 702 8464
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

www.kyamk.fi/kampus2013

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs